Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hamarosan nyit Kelet-Magyarország első golfpályája

2008. április 21.

A nyár második felében tervezi megnyitni kapuit a Boya Eagles Golf & Country Club, az első olyan hazai 18 lyukú golfpályája, mely a kelet-magyarországi régióban épült.


Mesébe illő siker a legnagyobb presztízsű golfversenyen

2008. április 14.

Az idény első major golfbajnokságát, a Masters-t hagyományosan április második hetében rendezik a Georgia állambeli Augusta National Golf Clubban. Az idén 72. alkalommal került sor a legendás Bobby Jones által megálmodott meghívásos szuperversenyre, ahol Tiger Woods 14. major trófeájára hajtott.


Fejlődik a balatoni golfturizmus

2008. április 11.

Magyarország egyik legfontosabb idegenforgalmi vonzereje még mindig a Balaton, de ahhoz, hogy még több fizetőképes külföldi vendéget csábítson hazánkba, olyan új, modern beruházásokra van szükség, amelyek gazdagítják a turisztikai kínálatot. Az egyik ilyen, még kiaknázatlan lehetőség a golfturizmus, amelynek első lépéseként Balatonudvariban nyílik golfpálya néhány héten belül.


Ütni tanuló nők

2008. április 01.

Magyar Golfozó Nők Önképző Köre néven indult el egy új kezdeményezés a női golfélet fellendítésére. A március 31-én megtartott első gyűlésen résztvevő csapatban mi is ott voltunk, amelynek eredményeként elsajátítottuk az alapokat, és egy éktelen izomlázat is beszereztünk.


A golf mint életstílus

2008. március 31.

Lakatos Vilmos tekintélyes eredményeket tudhat magáénak a golfban, hiszen ötszörös szenior magyar bajnok, tavaly pedig ötödik alkalommal nyerte el az Év Golfozója díjat a szenior férfiak között. Ráadásul sok fiatal játékos tanulta tőle meg a golf alapjait, mégis azt tartja a legfontosabbnak golfos múltjában, hogy a játék az életformájává vált.


A golf egy bíró szemével

2008. március 21.

A Magyar Golf Szövetség nemrég megválasztott új elnökségének tagja Gágyor Gábor, a Sony Professional Solutions Europe magyarországi vezetője, aki a bíróképzés felelőse, illetve az újonnan felállított szakmai munkacsoport vezetője. Vele beszélgettünk golfos múltjáról, a golfbírói munkáról és szövetségi feladatairól.


Palotába költözik a golfkirály

2008. március 19.

Épül saját golfpályája, van már Floridában is sokmilliós háza, de Tiger Woods most Long Islanden is vásárolt egy ingatlant. A 65 millió dolláros ingatlanhoz saját kikötő is tartozik.


Építeni kell a magyar golf imidzsét

2008. március 05.

A Magyar Golf Szövetség február 26-i éves közgyűlésén megválasztott új, 15 tagú elnökségének egyik régi-új tagja Hegyi J. Attila, a Birdland Golf & Country Club nemrégiben leköszönt elnöke, aki a szövetség jelenlegi marketing és szponzorációs programjának alapjait készítette elő. Vele beszélgettünk a magyar golfban eddig betöltött szerepéről és elnökségi tagsági funkciójáról.


Sugár András: a magyar golf elindult a fejlődés útján

2008. február 29.

Sugár Andrást a Magyar Golf Szövetség (MGSz) a szervezet keddi éves közgyűlésén öt évre újraválasztotta. Vele beszélgettünk elnökségének eddigi tapasztalatairól, eredményeiről, valamint a szövetség hosszú távú terveiről.


Megkezdődött a golfszezon

2008. február 28.

A hirtelen jött jó időnek köszönhetően a vártnál hamarabb kezdődhet meg a golfszezon, a legtöbb magyarországi pálya néhány napon belül megnyitja kapuit a látogatók előtt. Még az idény kezdete előtt megtartották a Magyar Golf Szövetség éves közgyűlését is, amely során újraválasztották Sugár András elnököt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5