Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bárki tanulhat golfozni június 1-jén

2008. május 29.

Fontos nap lesz a magyar golf életében június 1-je, vasárnap kerül ugyanis megrendezésre az első országos nyílt golfnap, amikor 10 és 16 óra között szinte minden magyarországi golflétesítményben ingyen próbálhatjuk ki a játékot.


Golfklubok káprázatos csatája

2008. május 27.

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az újraélesztett Klubcsapat Bajnokság, melyen tarolt a hazai pályán játszó Pólus Palace Golf Club, az első két helyen ugyanis a házigazda klub csapatai végeztek. Egyénileg is jól ment a Pólus játékosainak, hiszen a két nap alapján Lugosi Tamás érte el a legjobb eredményt, Hahn Roland pedig vasárnap 65 ütéssel új pályacsúcsot ért el.


Ingyen golfozhatunk június 1-jén

2008. május 26.

Május 23-án tartotta a Magyar Golf Szövetség a június 1-jén megrendezésre kerülő országos nyílt nap sajtótájékoztatóját, amelynek keretén belül a nyílt nappal kapcsolatos információk mellett bemutatásra került a www.agolfmindenkie.hu új közösségi portál, illetve a klubok képviselői átvették a Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews ajándékát, a 40 darab junior golfkészletet.


Ahol a város a golffal találkozik: Highland

2008. május 20.

A budapesti golfozók hosszú ideje tartó álma vált valóra tavaly májusban, amikor a Budapest Highland Golf Club & Academy a nagyközönség számára is megnyitotta kapuit. A főváros első golfpályáját igazi belvárosi pályaként is számon tarthatjuk, hiszen autóval Deák tértől 15-20 perc alatt, a MOM Park Bevásárlóközponttól pedig mindössze 8-10 perc alatt közelíthető meg.


Születésnap a golfpályán

2008. május 19.

Megalakulásának egyéves születésnapját versennyel és egy kiváló hangulatú klubesttel ünnepelte a Highland Golf Club & Academy, Budapest egyetlen golfpályája. Az esemény egyben egy hét állomásból álló társasági versenysorozat első napja is volt, mely a klubélet felpezsdítését hivatott szolgálni.


Lugosi Tamás nyerte a Magyar Kupát

2008. május 13.

Szombaton került megrendezésre a golfozók Magyar Kupája, amelyen kitűnő időjárás, jó minőségű pálya és remek hangulat várta a Somogy megye szívében fekvő Hencsére látogató versenyzőket. Közülük a tavalyi Nyílt Bajnokság győztese, Lugosi Tamás bizonyult a legjobbnak 71-es ütésszámával, amivel egyedüliként került par alá az egész mezőnyben.


Egyre több gyerek kezd golfozni

2008. május 09.

A sokáig tiltott sportnak számító golf fejlődése megindult ugyan Magyarországon is az elmúlt két évtizedben, de áttörésre addig nem lehet számítani, amíg nem lesz a játéknak egy fiatal bázisa. Ezt felismerve a Magyar Golf Szövetség megreformálta az utánpótlásképzést, melynek egyik felelősével, a Tatán dolgozó fiatal golfedzővel, Bujáki Péterrel beszélgettünk.


Hatalmas küzdelem vár a magyar golfozókra

2008. május 08.

Május 10-én szombaton rendezik meg a harmadik legrangosabb magyar golfversenyt, a Magyar Kupát, melynek ezúttal a hencsei European Lakes Golf and Country Club ad otthont. Az előkészületek javában folynak, és már a nevezések is befutottak.


Összefogásra van szükség a magyar golfban

2008. május 05.

A Magyar Golf Szövetség februári tisztújító közgyűlése után felálló új vezetése egyik legfontosabb feladataként az utánpótlásképzés javítását tűzte ki célul, ennek érdekében létrehozott egy szakmai csapatot, akik kidolgozták a program részleteit. Erről számolt be a csapat egyik tagja, a tíz éve hazánkban dolgozó profi angol golfoktató, Damian MacPherson.


Elkészült a magyar golf fejlesztési stratégiája

2008. április 23.

A Magyar Golf Szövetség elkészítette a sportág hosszú távú hazai fejlesztési stratégiáját, aminek legfontosabb elemei a golf népszerűsítése és imázsának formálása, illetve a gyakorló centrumok létesítése, melyek együttes eredményeként a szövetség tervei szerint a golfozók száma öt éven belül meghaladhatja a tízezer főt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5