Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kocsis Réka és Baranyai Róbert az új magyar bajnokok

2008. július 01.

A férfiak versenye az óriási meglepetések, a hölgyeké pedig a szoros végjáték miatt lesz emlékezetes a június 27-29. között lezajlott Skoda Magyar Amatőr Golfbajnokságról. A hencsei European Lakes Golf & Country Club pályáján tartott viadalon Kocsis Réka kilencedszer, Baranyai Róbert pedig először lett magyar bajnok.


Robot cipeli a golfozók táskáját

2008. június 30.

Egy új fejlesztésnek hála fellélegezhetnek a gyorsan fáradó golfozók és caddy-k: a súlyos táskákat ezentúl akár robotok is cipelhetik helyettük.


Ismert emberek is golfoztak a profikkal

2008. június 27.

Június 23-25. között harmadik alkalommal került megrendezésre a DHL Nemzetközi Pro-Am verseny a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club pályáján, ahol tíz országból érkezett kilencven játékos részvételével zajlott le az egyik legszínvonalasabb hazai rendezésű golfverseny.


Egy magyar is indul a legnagyobb női golfversenyen

2008. június 25.

Bár nincs még öt éve, hogy először kipróbálta a játékot, Fodor Krisztina máris meghatározó alakja a magyar golféletnek, hiszen ő az első magyar profi női golfjátékos, és ő lehet az első magyar golfozó, aki részt vehet egy major bajnokságon, elindul ugyanis a júliusi British Open selejtezőjén.


Adakozó ütögetők Budapesten

2008. június 20.

A június 21-én megrendezésre kerülő Uniqa Charity Golf Cup csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóján a szervezők és a támogatók képviselői közösen bemutatták a szombati jótékonysági golfverseny programját, melynek teljes bevételét a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány javára ajánlották fel.


Tiger Woods legnehezebb győzelme

2008. június 17.

A nyár beköszöntével a golfszezon legfontosabb szakasza is megkezdődött, melynek első jelentős eseménye a csütörtöktől hétfőig lezajlott, 108. alkalommal megrendezett US Open volt. Az idény második major bajnoksága rendkívül emlékezetesre sikerült, gigászi csatát vívott Tiger Woods az esélytelen Rocco Mediate ellen, és a világelső egy végletekig kiélezett rájátszás után szerezte meg 14. major bajnoki címét.


Egy magyar fiatal a profik között

2008. június 11.

Június első hetének végén néhány napra egy Bécs melletti kis település állt az európai golfélet figyelmének központjában, itt rendezték ugyanis a European Tour heti versenyét, a Bank Austria Golf Opent, amelyen szabadkártyásként Palanszki Benjamin, a magyar golf nagy reménysége is részt vehetett.


Új golfbajnokokat avattak a seniorok között

2008. június 09.

Nyolc ország közel nyolcvan senior játékosa gyűlt össze a június 4-6. között a Magyar Golf Szövetség és a Magyar Senior Golfozók Társasága által közösen rendezett X. Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokságon, ahol az összes kategóriában új győztes született. Az új férfi magyar bajnok Dr. Bábos János lett, míg a hölgyeknél Vainio Győri-Molnár Mária győzött.


Aligátorvadászat és gleccsermászás a legénybúcsún

2008. június 06.

Az esküvői szezonnal együtt a legénybúcsúk időszaka is beköszöntött. Egy igazán trendi és gazdag vőlegény azonban nem táncosnőket rendel vagy maratoni csocsóbajnokságot rendez, hanem egzotikus tájakra, izgalmas kalandtúrákra hívja meg a barátait.


Sok új rajongót szerzett magának a golf

2008. június 02.

Várakozáson felüli érdeklődés övezte a június 1-jén rendezett első országos nyílt golfnapot, amely során 17 hazai golflétesítményben ismerkedhettek meg ingyen az érdeklődők a golffal. Minden pályára sokan kilátogattak, és a visszajelzések alapján az emberek többsége nagyon jól érezte magát a vasárnapi nyílt napon.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5