Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ütős családi nyaralás

2008. augusztus 01.

Egyre színesebb és szélesebb a kínálat a magyar golfhotelek palettáján, amelyek mintegy 30-210 ezer forintért kínálnak különleges nyári csomagokat. Utánanéztünk, hol érdemes játszva eltölteni néhány nyári napot, úgy, hogy a professzionális golfpálya mellett a szállással és a további extra szolgálatások választékát tekintve se nyúljunk mellé.


Jó úton jár a magyar szenior golf

2008. július 31.

Július 22-25. között Csehországban rendezték meg a XXVII. Senior Európa-bajnokságot, amely több szempontból is jelentősnek bizonyult magyar szempontból. Egyrészt játékerejükhöz képest jól teljesítettek a szeniorjaink, másrészt a magyar küldöttség sikeres prezentációt tartott a jövő évi, Magyarországon rendezendő Európa-bajnokság terveiről az európai szenior szövetség képviselői előtt.


Helytálltak a magyar fiatalok Európa legnagyobb golfversenyén

2008. július 29.

Három magyar fiatal golfozó vett részt a Párizs melletti Chantilly Golf Clubban hétvégén véget ért European Young Masters-en, ami a 16 éven aluliak egyéni Európa-bajnokságának felel meg a golfban. A magyar indulók, Kővári Dániel, Németh Olivér és Szurovszky Zsófia nem vallottak szégyent, de a hazaiaknál sokkal gyorsabb greeneken a puttolással meggyűlt a bajuk, ez sokat rontott egyébként biztató játékukon.


Fiatal magyar golfozók az európai porondon

2008. július 25.

Az idén 100 éves jubileumát ünneplő Chantilly Golf Club ad otthont a július 24-26. között megrendezésre kerülő European Young Masters-nek, a 16 éven aluliak egyéni Európa-bajnokságának, amelyen Magyarországot Kővári Dániel, Németh Olivér és Szurovszky Zsófia képviseli. A játékosok kedden indultak Franciaországba Dr. Hegedűs Gábor szövetségi kapitány vezetésével.


Címvédés a British Openen

2008. július 23.

Idén is az ír Padraig Harrington győzelmével ért véget az év harmadik major bajnoksága, a július 17-20. között 137. alkalommal megrendezett British Open, a világ legrégebbi golfversenye. A Tiger Woods távollétében lezajlott viadalon az ausztrál legenda, Greg Norman kis híján történelmet írt, ám utolsó napi szenzációs játékának köszönhetően Harrington sikeresen megvédte tavaly megszerzett címét.


Eladni a magyar golfot

2008. július 16.

A hazai golfélet fejlődésének egyik fontos alkotóeleme az egyre növekvő létszámú külföldi vendéget vonzó magyarországi golfturizmus. Egyre több golfpálya és gyakorlópálya épül az országban, a fejlődést pedig külföldi reklámkampányok is segítik, amelyek igyekeznek Magyarországot mint golfturisztikai desztinációt népszerűsíteni.


Feltörekvő profi golfozók játszottak Magyarországon

2008. július 11.

Július 7-10. között rendezték meg Hencsén a harmadik számú európai profi versenysorozat, az EPD Tour magyarországi állomását, az OTP Private Bank Central European Golf Classicot, amelyen idén 13 magyar profi, illetve amatőr golfozó is elindult. A 20 ezer euró összdíjazású versenyt a német Nicolas Meitinger nyerte, a legjobb magyar Hahn Árpád lett.


Későn hajrázott a magyar golfválogatott

2008. július 08.

Hazatért a magyar golfválogatott Krétáról, ahol július 3-5. között rendezték meg a jövő évi Európa-bajnokság kvalifikációs versenyét, a European Men’s Challenge Trophy-t. A rosszul kezdő, ám folyamatosan javuló magyar csapat, melynek legjobbja a fiatal Kővári Dániel volt, a negyedik helyen végzett, míg a győztes a nagy esélyes cseh válogatott lett.


Épül a világ legnagyobb fedett golfcentruma

2008. július 07.

Hollandiában épül a világ legnagyobb fedett golfcentruma. A 18 ezer négyzetméteres Indoor Golf Arena várhatóan 2010-re készül el, és a professzionális pályák mellett 20 szimulátorral várja majd a játékosokat.


Nagy kihívás vár a magyar golfválogatottra

2008. július 04.

A magyar felnőtt golf válogatott részvételével rendezik Kréta szigetén július 3-5. között az European Men’s Challenge Trophy-t, amelynek győztese kvalifikálja magát a jövő évi Európa-bajnokságra. A Böndicz Gergő, Hahn Roland, Kővári Dániel, Lugosi Tamás, Palanszki Benjamin és ifj. Tóth János összeállítású magyar csapat a győzelem reményében indult Görögországba.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5