Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

A golf alapszabályai

2008. szeptember 19.

Noha a golf eredete egészen a középkorig nyúlik vissza, és a ma ismert formájában is – kisebb változtatásokkal – több mint másfél évszázada űzik szerte a világon, Magyarországon ez a sport még ma is különlegesnek, ismeretlennek számít. Nem segíti a golf megismerését a rengeteg idegen szakkifejezés és a bonyolult szabályrendszer sem, ezeket próbáljuk most egyszerűen összefoglalni.


A legnagyobb hazai amatőr golfverseny legjobbjai

2008. szeptember 10.

Idén 11. alkalommal került megrendezésre szeptember 4-6. között a legnagyobb hazai amatőr golfverseny, az OTP Bank Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokság. A gödi Pólus Palace Golf Clubban zajlott viadalon nagy küzdelem folyt mindkét nem versenyében, a férfiaknál végül a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó játékos, Böndicz Gergő győzött, míg a hölgyek között a cseh Kristina Hostaková bizonyult a legjobbnak háromnapi játék után, a legjobb magyar pedig a fiatal Szurovszky Zsófia lett.


Golfpálya a városlakóknak: Budapest Highland

2008. szeptember 01.

A budapesti golfozók hosszú ideje tartó álma vált valóra tavaly májusban, amikor a Budapest Highland Golf Club & Academy a nagyközönség számára is megnyitotta kapuit. A főváros első golfpályáját igazi belvárosi pályaként is számon tarthatjuk, hiszen autóval Deák tértől 15-20 perc alatt, a MOM Park Bevásárlóközponttól pedig mindössze 8-10 perc alatt közelíthető meg.


Újságírók ismerkedtek a golffal

2008. augusztus 28.

A golf népszerűsítését célzó kezdeményezés, a Nemzeti Golf Egylet augusztus 26-án tartotta első rendezvényét, amely során a golf minden aspektusát bemutatni igyekvő előadások hangzottak el a meghívott újságírók előtt. A résztvevők magát a játékot is kipróbálhatták, így személyesen is meggyőződhettek annak bonyolult, ám rendkívül szórakoztató voltáról.


Kővári Dániel tarolt a Junior Bajnokságon

2008. augusztus 25.

Fantasztikus második napi játékával duplázott Kővári Dániel a Bükfürdőn rendezett MKB Bank Junior Magyar és Nyílt Golfbajnokságon, miután vasárnapi 69 ütéses fordulójának köszönhetően megnyerte a Magyar és a Nyílt Bajnokságot is. Rajta kívül még egy magyar fiatal végzett dobogón az erős nemzetközi mezőnyben, Szeberényi Máté, aki vasárnapi 73-as játékával némi meglepetésre mindkét kiírásban a második helyet szerezte meg.


Nemzetközi versenyeken is kipróbálná magát a magyar bajnok

2008. augusztus 19.

A hazai golfélet fejlődésének egyik legszembetűnőbb jele, hogy egyre több erős fiatal játékos kerül ki a klubokból, akik külföldi versenyeken is megállják a helyüket. Természetesen a Magyar Amatőr Golfbajnokságon is a fiatalok vitték a prímet, közülük a húszéves Baranyai Róbert, a Birdland Golf&Country Club játékosa győzött, akivel a sportágban eltöltött éveiről és jövőbeni terveiről beszéltünk.


A legtrendibb golfeszközök

2008. augusztus 12.

Felsőbb körökben sokan úgy tartják, a felszerelés teszi a játékost, és ennek megfelelően a tehetős golfozók a legkülönlegesebb és legtrendibb eszközöket próbálják beszerezni, hogy kivívják társaik csodálatát a pályán. A bemutatott termékek egy része igen hasznos, mások az előnyös megjelenést segítik elő.


A legtutibb helikopteres utak

2008. augusztus 12.

Azok a tehetős utazók, akik érintetlen, megközelíthetetlen tájakra, a turisták hadától mentes, különleges helyekre szeretnének eljutni, egyre nagyobb számban választják a helikoptert közlekedési eszközként. Exkluzív sí- és golfpályák, folyók és szafari, ahol biztosan nem lesz tömeg.


Tiger Woods nyomában jár az ír golfsztár

2008. augusztus 11.

Miközben néhány napja a pekingi olimpiára összpontosul a világ figyelme, addig egy 36 éves ír fiatalember sporttörténelmet írt az augusztus 7-10. között 90. alkalommal megrendezett PGA Championshipen. Európai golfozó 78 év után nyert ugyanis az év negyedik major golfbajnokságán. Sikerével Padraig Harrington ráadásul a golftörténelem harmadik olyan játékosává vált, aki egyazon évben szerezte meg a British Open és a PGA bajnoki címét.


Szép sikert értek el fiatal golfozóink

2008. augusztus 05.

Nagy eredményt hozott a magyar golf számára a július 31. és augusztus 2. között Szlovákiában megrendezett EGA Boys’ Challenge Trophy elnevezésű viadal, amelyen második helyezést ért el junior válogatottunk, és kiharcolta a jövő évi Csapat Európa-bajnokság döntőjében való szereplés jogát. A magyar csapat vezére a 17 éves Palanszki Benjamin volt, aki az egész mezőny legjobb eredményét játszotta a három nap során.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5