Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Donald Trump környezetvédelmi területen építhet golfpályát

2008. november 04.

Engedélyt kapott Donald Trump amerikai ingatlanmilliárdos a skót kormánytól, hogy megvalósítsa gigantikus golfberuházását az északkeleti tengerpart egy érintetlen, védett természeti értékeknek otthont adó szakaszán.


A haladók golffelszerelésének ára

2008. október 31.

A golf úgy él a köztudatban, mint az egyik legköltségesebb kikapcsolódás, ám mint minden hobbi esetében, a golfozásra is lehet kevesebbet, illetve többet költeni attól függően, ki mennyire veszi komolyan. Korábban már feltérképeztük, hogy mennyibe kerül a golf elkezdése, most annak jártunk utána, milyen eszközökre van szüksége egy haladó játékosnak, illetve ezekre mennyit kell költenie.


Új golfpálya épül Budapesten

2008. október 28.

2009 második felében nyitja meg kapuit Budapest legújabb golflétesítménye, az Academy Golf Club, amely Óbuda szívében, a Bécsi út – Kiscelli Múzeum – Remetehegyi út – Perényi út által határolt lankás területen épül, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a budai hegyekre és a fővárosra egyaránt.


Mennyiért tanulhatunk golfozni?

2008. október 15.

Noha Magyarországon a golfélet még gyerekcipőben jár, szerencsére már hazánkban is egyre több lehetősége van annak, aki szeretne megtanulni golfozni. A golf elkezdéséhez nem szükséges óriási befektetés, ezért most feltérképeztük a hazai golfklubok ajánlatait, hogy egy-egy óra vagy tanfolyam során milyen szolgáltatásokat nyújtanak, illetve ezekért mennyit kell fizetni.


Tiger Woods újabb golfparadicsomot nyit

2008. október 13.

Tiger Woods hivatalosan is bejelentette, hogy golfparadicsomot épít a mexikói Ensenada közelében. A Punta Brava nevű beruházás, amely a golfsztár harmadik nagyszabású projektje, előreláthatólag 2010-ben nyílik meg.


Egy kezdő golfozó költségei

2008. október 10.

Ha valaki elkezd érdeklődni a golf iránt, sokszor nem tudja, hol lehet elkezdeni ezt a sportot, mi kell hozzá, és mindez mennyibe kerül. Szerencsére egyre több golfpálya és gyakorlópálya van már Magyarországon is, amelyeket bátran felkereshetünk, hogy kipróbáljuk, tetszik-e nekünk a golf. Néhány hazai szakértő segítségével utánajártunk, pontosan milyen felszerelésre is van szüksége és mennyit kell erre áldoznia annak, aki meg akarja tanulni ezt a játékot.


Ütős celebek

2008. október 08.

Október 3-4-én hatodik alkalommal rendezték meg a gödi Pólus Palace Golf Clubban az Enternet Golf Sztár Gálát, amelynek keretében több versenyszámban küzdött egymással a magyar amatőr és profi játékosok színe-java, valamint olyan ismert művészek, sportolók és tévés személyiségek is ütőt ragadtak, mint Kovács Ágnes, Kovács "Kokó" István, Gesztesi Károly, illetve Csomor Csilla, aki megnyerte a sztárok versengését.


Tízmillió dollárért harcoltak a profi golfozók

2008. október 06.

Nemrégiben véget ért a PGA Tour, az amerikai profi golf versenysorozat négy állomásból álló rájátszása, a FedEx Kupa, amit Tiger Woods távollétében a veterán Vijay Singh nyert, aki a négy hét alatt kétszer is győzni tudott. A FedEx Kupa megnyerése nemcsak óriási dicsőség, de elképesztő összeggel, tízmillió dollárral is honorálják a győztest, így Singh idén több mint 16 millió dollárt golfozott össze.


Egy golfklub sikertörténete

2008. szeptember 25.

Tíz évvel ezelőtt, 1998-ban nyitotta meg kapuit Magyarország egyik prominens golfklubja, a tatai Old Lake Golf Club, mely egy évtizedes fennállása alatt komoly eredményeket ért el a magyar és a nemzetközi golfban is. Összesen a különböző korosztályok 14 magyar bajnokságának adott otthont, valamint három éven át itt rendezték a Ladies European Tour közép-európai állomását is, amely a mai napig a legrangosabb golfverseny, ami hazánkban zajlott.


Tiger Woods nélkül is győzött az USA

2008. szeptember 23.

Idén 37. alkalommal rendezték meg a golf – major bajnokságok melletti – legnagyobb versenyét, a Ryder Kupa, amelyen az Egyesült Államok és Európa 12 legjobb golfozója csap össze kétévente egymással. Az idei verseny házigazdája az USA volt, amelynek csapata az előző hat kiírásból ötször vesztesen hagyta el a pályát, ráadásul a sérült Tiger Woods nélkül kellett kiállniuk az esélyesebbnek tartott európai csapat ellen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5