Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az idei szezon legjobb báljai

2009. január 26.

Nem kell kétségbeesnie annak, aki különböző okok miatt lemarad az Operabálról, mert számos más eseményen is megcsillogtathatjuk tánctudásunkat és legújabb estélyinket. Bár a legtöbb jegy már elővételben elkelt, a legtöbb esetben még mindig nem késő megvásárolni a 25-50 ezer forintos belépőket. Összegyűjtöttük a hazai báli szezon leghíresebb rendezvényeit.


Fiatal magyar golfozó a világ legjobbjai között

2009. január 22.

Golfozó berkekben már évek óta a legnagyobb fiatal tehetségek között tartották számon Kővári Dánielt. Nagyszerű 2008-as szezonját az Egyesült Államokban rendezett legnagyobb junior golfbajnokságokon fejezte be a csupán 15 éves magyar reménység, aki a világ legjobb junior játékosai között is szép eredményeket ért el.


Milyen felszerelés kell a profi golfozóknak?

2009. január 13.

Az, hogy a golf kevesek számára elérhető sportként él a köztudatban, amit csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak, nem újdonság. Bár mint a korábbi írásainkból kiderül, a golfozás elkezdéséhez nem szükséges különösen nagy befektetés, de a sportot magas szinten űző játékosoknak a legjobb minőségű felszerelésekért bizony mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.


A golfpályák Bugattija

2008. december 23.

Ha valaki golfos klubtársai között is meg szeretné mutatni, hogy neki aztán hozzájuk képest is van mit a tejbe aprítania, nincs egyszerű dolga. Ugyan csak két kereke van, de az egyetlen saját jármű, vagy legalábbis guruló szerkezet, amit ide is magával vihet, a golftáska. Például ez az 1,3 millió forintos, klasszikus modell.


Díjazták a magyar golfozókat

2008. december 17.

Az év vége az összegzések ideje a sportban, nincs ez másként a magyar golféletben sem. A Magyar Golf Szövetség december 11-én este, a Corinthia Grand Hotel Royalban rendezte Évzáró Rendezvényét, amelyen Sugár András elnök átadta a legjobbaknak járó Év Golfozója díjakat, valamint az idén hagyományteremtő céllal létrehozott Golf Events díjak is gazdára leltek.


Nagy vesztesek a golfban

2008. december 15.

A világ legjobb profi golfozói közé csak úgy kerülhet be valaki, ha már gyerekkora óta tudatosan készül a karrierre, és télen-nyáron minden nap hosszú órákat tölt edzéssel a gyakorlópályán. A versenyzők tudása és felkészültsége lenyűgöző, ám ebben a sportban a mentális állapotnak kiemelkedő szerepe van, ami sok emlékezetes összeomláshoz vezetett már. Most ezeket gyűjtöttük össze, bizonyítván, hogy a nagy sztárok is képesek hihetetlen hibákat elkövetni.


Jól szerepeltek a magyarok a golf világbajnokságon

2008. december 05.

Noha a golf alapvetően egyéni sport, a sportág története során mind a profik, mind az amatőrök között létrejöttek nagyon fontos csapatversenyek, amelyek rendkívül népszerűek a versenyzők és a golf iránt érdeklődők között. Ilyennek számít a profi, illetve amatőr csapat világbajnokság, amelyeket egyaránt a múlt héten rendeztek, az utóbbi eseményen a magyar csapat is részt vett, és a várakozásokat felülmúló kilencedik helyen zárt.


Szabadtéri programok télen: hómobilozás, éjszakai gejzírtúra

2008. december 03.

Számos előnye van annak, ha az Egyesült Államok nemzeti parkjait nem a nyári főszezonban, hanem télen keressük fel. Így a legtöbb esetben elkerülhetjük a tömeget, és az árak is alacsonyabbak. Hómobilozás, barlangászás, golf és késő esti gejzírtúra szerepelnek a programok között.


A golfklubok működése

2008. december 02.

Magyarországon még kevésbé látványos, de már egyértelmű jeleket mutat a golf fejlődése, ami elsősorban a golflétesítmények egyre növekvő számában mutatkozik meg, aminek hatására itthon is mind többen próbálják ki ezt az óriási hagyományokkal rendelkező sportot. Az köztudott, hogy a golfélet központjai a klubok, a játék helyszíne pedig a golfpálya, de működésük már kevésbé ismert - most ezek múltjának és legérdekesebb jellemzőinek jártunk utána.


Európai elismerések a magyar golfnak

2008. november 13.

Noha Magyarországon a golf még korántsem olyan elterjedt és népszerű játék, mint Amerikában vagy a nyugat-európai országokban, a sportág fejlődése azonban nyomon követhető hazánkban is. Az egyre több épülő golfpálya mellett ennek másik jele, hogy az elkövetkező négy évben jelentős nemzetközi amatőr golfversenyeknek lesz házigazdája Magyarország.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5