Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyarként a profi golf világában

2009. március 17.

Noha későn, csupán húszévesen kezdett el golfozni, Sárközi Richárd amatőr játékosként mindent elért Magyarországon, amit lehetett. A mai napig ő az egyetlen golfozó, aki kétszer is meg tudta nyerni a legnagyobb hazai versenyt, a Magyar Nyílt Bajnokságot. Néhány éve már az európai profi mezőnyben is szép eredményeket ért el, és idén arra készül, hogy első magyar profi játékosként részt vehessen egy European Tour versenyen.


Botimádó szupersztárok

2009. március 10.

Mi köthet össze olyan világhírű, ám eltérő korosztályú és stílusú művészeket, mint Justin Timberlake, Sean Connery vagy Celine Dion? Talán nem sokan tudják, de mindannyian elkötelezett golfrajongók és maguk is lelkes játékosok, miként rengeteg híresség szerte a világon és Magyarországon.


Felemásra sikerült Tiger Woods visszatérése

2009. március 02.

Óriási várakozás előzte meg a PGA Tour múlt heti viadalát, a 8,5 millió dollár összdíjazású WGC Accenture Match Play Championshipet, hiszen Tiger Woods nyolc hónap után most először állt rajthoz hivatalos versenyen. Golfrajongók szerte a világon kíváncsian várták, hogy a világelső játékát mennyire változtatta meg tavalyi súlyos térdsérülése, és bár összességében jó benyomást tett, a torna végkifejletébe nem volt beleszólása a jelenkor legjobb játékosának.


Százmilliós hajók a Hungexpón

2009. február 13.

A Boat Show név idén négy kiállítást takar. A vitorlások és motoros jachtok szerelmesei mellett várják azokat is, akik az ékszerek, a lakóautók, lakókocsik és a golfozás iránt érdeklődnek. Játszani, százmilliókat költeni is lehet, de van lehetőség a nézelődésre is. Mi is így tettünk.


Megszületett Tiger Woods első fia

2009. február 09.

Életet adott második közös gyermeküknek, egy fiúnak Tiger Woods neje a hétvégén. Az információt a világ legjobb golfjátékosának tartott sztár egyik közeli ismerőse tette közhírré.


Új golfsztár van születőben

2009. február 04.

Noha Európában még javában tart a holtszezon, a nemzetközi golféletben már megkezdődött a 2009-es évad, amelynek első jelentősebb versenyét az elmúlt hétvégén rendezték Dubajban. A magas pénzdíjazású versenyen szokás szerint rendkívül erős mezőny gyűlt össze, ám a legnagyobb sztárokat megelőzve a csupán 19 éves észak-ír tehetség, Rory McIlroy szerezte meg élete első tornagyőzelmét.


Rosszfiúk a golfpályán

2009. február 02.

A golf az úriemberek sportjaként él a köztudatban, mert etikettje a pályán megköveteli a kulturált viselkedést, a sportszerűséget, emellett partnerei iránti figyelmességet és előzékenységet vár el a játékostól. Ugyanakkor profi sportként óriási indulatokat generál a játékosokban, amelynek levezetése sokszor a hagyományokhoz méltatlan viselkedésben ölt testet. Ismerkedjünk meg a legbalhésabb golfozókkal.


Luxushajó, golf, autó és ékszer a Budapest Boat Show-n

2009. január 29.

Hamarosan megnyílik Közép-Európa legnagyobb hajókiállítása. Idén még több flottából áll a 18. Budapest Boat Show a Hungexpo területén, amelyet február 12. és 15. között rendeznek meg. Várják a golf, az ékszerek és a lakóautók, lakókocsik iránt érdeklődő vendégeket is a négy kiállításon.


Egymillió dollár a tét a hógolf-vébén

2009. január 28.

Január 29. és 31. között kerül sor az ausztriai Obertauernben a Hógolf Világbajnokságra. Az amatőr verseny fődíja nem kevesebb, mint egymillió dollár lesz.


Hogyan keressünk milliókat a golffal?

2009. január 27.

A golfról sokaknak Tiger Woods neve ugrik be, aki nemcsak az elmúlt tíz év legeredményesebb játékosa, de alapjaiban megváltoztatta ezen sportág világát. Részben neki köszönhető, hogy a golf az egyik legjobban fizetett profi sport lett, ő maga pedig minden idők leggazdagabb játékosa. Annak jártunk utána, vajon hogyan kerülhet be ebbe a közegbe valaki Magyarországról, ahol ez a játék alig húsz éve született újjá.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5