Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fiatal győztes a golfozók Magyar Kupáján

2009. május 07.

Május 2-án, szombaton Balatonudvariban került megrendezésre a hazai amatőr golfélet harmadik legfontosabb versenye, a Magyar Kupa, amit a 16. születésnapját ünneplő tehetség, Kővári Dániel nyert meg. Érdekesség, hogy a férfiak külön értékelésében a Dakar-ralikról ismert Szalay Balázs végzett az élen, akit otthonról kellett visszahívni, mert a dobogós helyben sem bízott.


Méregdrága high-tech golfcuccok

2009. április 29.

A technológiai fejlődés, mint szinte minden sportra, a golfra is óriási befolyással volt, ráadásul napjainkban ez a trend egyre hangsúlyosabb, hiszen míg eleinte főleg az ütők és labdák változtak, ma már minden apróságra odafigyelnek a gyártók. Így ha pénztárcánk megengedi, már vásárolhatunk környezetbarát tee-t, UV-védelmet biztosító golfpólót és akár Bluetooth-adapterrel ellátott esőkabátot is.


18 éves a legfiatalabb golfmilliomos

2009. április 24.

Tavaly augusztusban vált szélesebb körben ismertté Danny Lee neve, amikor Tiger Woods korábbi rekordját megdöntve minden idők legfiatalabb győztese lett az Amerikai Amatőr Golfbajnokságnak, egy hónappal 18. születésnapja után. Azóta a profik között is győzni tudott már, nemrég pedig 10 millió dollár értékű szerződést kötött a sportmenedzser mogullal, az IMG-vel, aminek köszönhetően olyan vállalatok arca lesz a fiatal játékos, mint a Callaway sportszergyártó vagy a MasterCard.


232 millió forintot ér egy jól irányzott ütés

2009. április 22.

Egy jól irányzott suhintással akár egymillió dollárt nyerhetnek azok a profi golfozók, akik a dél-afrikai Legend Golf Resort 19-es lyukát veszik célba. A világ legextrémebb golfütése után a labda 30 másodpercig repül, és csak jó esetben találja el a greent.


Elektromos luxusautók zöld terepre

2009. április 22.

A New York Auto Show keretében mutattak be néhány igen látványosan átalakított golfautót. A kocsikat a Unique Golf Cars gyártja, különlegességük, hogy mindegyik luxuskategóriás kocsik külsejét kapta meg (természetesen kicsiben). Van köztük Hummer, Cadillac és veterán, amiket a hozzájuk illő apró fém felnivel és bőrülésekkel láttak el.


A kötvénycsaló arcképével díszített golflabdát üthetnek az áldozatok

2009. április 21.

A Madoff-féle csalás egyik áldozata elhatározta, hogy anyagilag kíván profitálni az esetet körülvevő felhajtásból. Olyan golflabdákat árul, amelyeken Madoff mosolygó arca látható.


Drámai küzdelem a zöld zakóért

2009. április 15.

Húsvét vasárnapja idén a golf ünnepe is volt, ezen a napon fejeződött be ugyanis a legkülönlegesebb profi golfbajnokság, a Masters, amelynek győztese a hagyományok szerint a golfozók dédelgetett álmát, a zöld zakót húzhatta magára. Az idei Masters méltó volt a csodálatos tradíciókhoz: több, évtizedes rekord is megdőlt, ráadásul a vasárnapi döntő fordulóban minden várakozást felülmúló izgalmak között dőlt el a bajnoki cím sorsa.


Szexszimbólumok a golfpályán

2009. április 07.

A női golf elismertsége és népszerűsége egészen a közelmúltig jócskán elmaradt más közkedvelt sportoktól. Az alábbiakban a sportág egyre nagyobb figyelmet kapó, csinos játékosnőit mutatjuk be.


Tiger Woods igazi visszatérése

2009. március 31.

Noha tavaly nyári térdműtétje óta már két alkalommal is láthattuk versenyezni korunk legjobb golfozóját, Tiger Woods-ot, ám a rá jellemző fantasztikus ütések, nyomás alatti gurítások, drámai fordulatok, és legfőképp a győzelmek még váratnak magukra. Egészen vasárnap estig, amikor az utolsó szakaszon ütött birdie-vel nyerte meg a 6 millió dollár összdíjazású Arnold Palmer Invitational elnevezésű PGA-tornát, teljessé téve ezzel visszatérését a legjobbak közé.


Nem járt szerencsével a vetkőző golfozó

2009. március 19.

Rengeteg érdekességet tartogatott a március második hetében megrendezett, 8,5 millió dollár összdíjazású WGC CA Championship, amely önmagában is a nemzetközi golfidény egyik legjelentősebb versenye. Közel négy év után ráadásul most először volt rá esély, hogy valaki elvegye a világelsőséget Tiger Woods-tól, aki másodjára állt rajthoz tavalyi súlyos sérüléséből való visszatérése után.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5