Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Másfél napig golfozott megállás nélkül a 68 éves sportoló

2009. június 19.

A golfozói csúcsteljesítményeket kutatva elsősorban Tiger Woodsra és a többi sztárra gondolunk. Nemrég azonban a 68 éves Bob Kurtz egy olyan hihetetlen rekordot állított fel, ami a legjobb profiknak is becsületére válna. 39 óra alatt 500 lyukat teljesített.


Egyre népszerűbb a városi golf

2009. június 15.

El tud képzelni egy golfversenyt, ami Budapest népszerű és frekventált részein zajlik, érintve például a Váci utcát, a Hősök terét vagy a Városligetet? New Yorkban már megvalósítottak hasonlót, a zsúfolt Time Square-től a Central Parkon át a Wall Streetig minden emblematikus helyszínen megfordultak a kissé őrültnek tűnő városi golf képviselői. Ez a különleges játék az elmúlt 20 év során világszerte egyre népszerűbb, ráadásul a mozgalom sok helyen hozzájárult a városi környezet megújításához is.


Elit közösségi oldalak golfozóknak

2009. június 11.

Az internetes közösségi oldalak népszerűsége töretlenül nő, ez a magyarországi trendekben is megmutatkozik, és már nemcsak a nagy tömegeket elérő honlapok keresettek, de a különböző exkluzív tartalmakat kínáló szolgáltatások is. Ebből a trendből a golf sem maradt ki, és bár a magyar golfozói közösségi oldalak egyelőre nem nyújtanak olyan szolgáltatásokat, mint külföldi társaik, a fejlődés ezen a téren is nyomon követhető.


Átalakulás előtt áll a magyar golfélet

2009. június 05.

Az elmúlt néhány év során Magyarországon is egyre inkább elterjedni látszanak a golffal kapcsolatos beruházások, és bár a gazdasági válság miatt több projekt is csúszik, tavaly már átadtak két új golfpályát Balatonudvariban, illetve Vámospércsen. Idén további négy pálya nyitását tervezik az építtetők, amivel 10 fölé emelkedne itthon a legalább 9 lyukú golfpályák száma.


Interjú Várdy Zoltánnal

2009. június 01.

Várdy Zoltán a TV2 vezérigazgatójaként a magyar média legbefolyásosabb személyiségei közé tartozik. A televíziócsatorna a Magyar Golf Szövetség május 30-31-i Nyílt Hétvégéjének egyik támogatója volt, így ennek kapcsán az amerikai CBS-t is megjárt médiaszemélyt a golfhoz és a luxuséletmódhoz fűződő viszonyáról kérdeztük.


Hol érdemes a hétvégén ingyen golfozni?

2009. május 27.

Ha nincs még programja a pünkösdi hosszú hétvégére, kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra a Magyar Golf Szövetség Nyílt Hétvége rendezvénye. Ennek keretében május 30-31-én az ország húsz golflétesítményében, csodálatos, zöld környezetben ingyen lehet kipróbálni a golfot, ezt a nálunk még különlegesnek számító, ám világszerte nagyon elterjedt sportot. Az eseményre regisztrálók között ráadásul értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.


3 milliárdos tagságit kérnek egy elit klubban

2009. május 27.

3 milliárd forint az éves tagsági díj a világ legdrágább elitklubjának számító Richman’s IMC-ben. A világon összesen százan csatlakozhatnak a kiválasztottak társaságához.


Ingyen golfozhatunk országszerte

2009. május 21.

Tavaly nagy volt az érdeklődés a Magyar Golf Szövetség által megrendezett Nyílt Napra, ahol a golfot ingyenesen próbálhatta ki bárki. Az eseményt idén kibővítik, május utolsó hétvégéjén az ország valamennyi golflétesítményében várják az érdeklődőket, ahol ingyen ki is lehet majd próbálni a játékot.


Közel 10 millió dollárt nyert a vetkőző golfozó

2009. május 12.

A világ legnagyobb pénzdíjazású profi golfversenyét, a Players Championshipet május 7-10. között rendezték a floridai Sawgrass golfpályán, ahol a világ legjobb játékosai küzdöttek a 9,5 millió dolláros összdíjazású szuperversenyen. Az utolsó nap küzdelmei drámai fordulatokat hoztak, a győzelmet és a 350 millió forintos fődíjat a svéd Henrik Stenson szerezte meg hibátlan vasárnapi játékával.


Sérülten is Tiger Woods kereste a legtöbb pénzt

2009. május 11.

Napjaink legjobb golfozója, Tiger Woods hosszú évek óta uralja a sportolók éves bevételeiről készített különböző listákat, az pedig magától értetődő, hogy a golfozók közül senki sem érhet a nyomába. Woods 110 millió dollárt, közel 23 milliárd forintot keresett a tavalyi évben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5