Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

A profi golfot is meghódította a twitter-láz

2009. augusztus 12.

A twitter, a web legdinamikusabban fejlődő közösségi oldala az elmúlt néhány hónapban meghódította a sport világát is. Rengeteg profi golfozó is twitterezik. Sokan csupán a hagyományos médiában is fellelhető információkat teszik publikussá, mások azonban arra használják a szolgáltatást, hogy érdekes háttérinformációkhoz jussanak a rajongók, akik ezáltal közelebb kerülhetnek a játékosokhoz.


Magyar golfozó sikere Európában

2009. július 31.

A magyar férfi golf nagy sikerét érte el Kővári Dániel a július 23-25. között Franciaországban megrendezett European Young Mastersen, amely a legnagyobb 16 év alatti európai korosztályos golfbajnokság. A fiatal tehetség, aki néhány hete magyar bajnoki címet nyert, három napon át fantasztikusan játszott, és kis híján a dobogón végzett, végül néhány kimaradt gurítás miatt a 7. helyen zárt, ami rendkívül biztató a további pályafutására nézve.


Luxusüdülő nyílik a golfozóknak Szicíliában

2009. július 27.

Felső kategóriás üdülőhely várja augusztus elsejétől a golf szerelmeseit. A Verdura Golf & Spa Resort a Rocco Forte Collection szállodahálózat tagja, és öt csillaggal rendelkezik.


A siker kapujában bukott el a veterán golfbajnok

2009. július 21.

A vasárnap befejeződött British Open azon különleges sportesemények egyike volt, amely nem a győztes miatt marad sokáig emlékezetes. Bár Stewart Cink remek játékkal hódította el rájátszásban a győztesnek járó Claret Jug trófeát, az érdeklődés középpontjában csütörtök óta az 59 éves Tom Watson állt, akit egyetlen gurítás választott el attól, hogy minden idők legfantasztikusabb győzelmét arassa a major golfbajnokságok történetében.


A golfipart sem kíméli a válság

2009. július 16.

Hiába van fontos szerepe a golfnak a döntéshozók és felsővezetők életében, a golf mint tömegsport megszenvedi a válságot, a sportszergyártók eladásai visszaestek világszerte és Magyarországon is.


Nagy-Britanniánál is hosszabb golfpálya nyílik Ausztráliában

2009. július 15.

A világ leghosszabb golfpályáját építik Ausztráliában. Az 1365 kilométeren át elnyúló, tizennyolc várost és szolgáltató állomást érintő sivatagi útvonal mentén húzódó pályát még az idén megnyitják - mondták el a szervezők.


Európa legjobbjai ellen küzdöttek a fiatal magyar golfozók

2009. július 15.

Július 7-11. között Hollandiában került megrendezésre a 18 év alatti Fiú Csapat Európa-bajnokság, ahol a magyar junior válogatott is indulhatott, miután tavaly nyáron sikerrel vette a kvalifikációs versenyt. A húszcsapatos Eb-n a magyar válogatottnak volt a legmagasabb hendikepje, és bár sajnos a papírformának megfelelően kiesett a csapat, de megállta a helyét a nagyon erős mezőnyben.


Tiger Woods unokahúga 18 évesen a profik között

2009. július 06.

Bár még nincs 19 éves, és csak a múlt héten vett részt élete első profi versenyén, Cheyenne Woods neve máris jól cseng a női golfban - ő ugyanis Tiger Woods unokahúga, így gyorsan a média figyelmének középpontjába került. Hogy játékában és eredményekben is felnő-e a szupersztár nagybácsihoz, azt egyelőre nem tudhatjuk, mindenesetre a Wegmans LPGA tornán - annak ellenére, hogy a mezőny hátsó felében végzett - jó benyomást tett.


Tinédzserek az új magyar golfbajnokok

2009. június 29.

Nagy izgalmak között zajlott június 26-28-a között a gödi Pólus Palace Golf Clubban az idei Magyar Amatőr Golfbajnokság. A küzdelmek során a két legtehetségesebb junior magyar játékos, a 16 éves Kővári Dániel és a 15 éves Szurovszky Zsófia hódították el a bajnoki címeket, rövid pályafutásuk során mindketten először.


Tegnap ért véget a rekordok US Openje

2009. június 23.

A tavalyi évhez hasonlóan ismét hihetetlen izgalmakat tartogatott a rajongók számára a US Open, az év második major golfbajnoksága, amelynek hétfői végkifejletében hat játékosnak is voltak győzelmi esélyei. Végül a hatalmas nyomást nagy meglepetésre a selejtezőből feljutott Lucas Glover bírta legjobban, legyőzve a rákos feleségéért is játszó Phil Mickelsont és a semmiből újra felbukkanó korábbi világelső David Duvalt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5