Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

András herceg golfversenyén játszott a magyar bajnok

2009. szeptember 11.

Szeptember 7-10. között Skóciában került megrendezésre a világ egyik legnívósabb meghívásos junior golfbajnoksága, a Duke of York Champions Trophy, amelyen másodszor vett részt a magyar bajnok, Kővári Dániel, aki a 34 ország 57 kiváló játékosát felvonultató mezőnyben a holtversenyes 38. helyen zárt, amivel bár sok, magánál erősebb játékost megelőzött, mégsem volt maradéktalanul elégedett a fiatal magyar.


Vagyonokat fektetnek a golfba az orosz milliárdosok

2009. szeptember 10.

Bár több milliárd dolláros veszteségeket könyvelhettek el, az orosz oligarchák rengeteg pénzt fektetnek reprezentatív hobbijukba, a golfba. A sport egyre népszerűbb a gazdasági válság által sújtott országban, és nem kizárt, hogy a golfberuházások egyszer busás hasznot hoznak a milliárdosoknak.


Nem kér a szponzorok millióiból a különc golfozó

2009. szeptember 08.

A profi golfozók legbiztosabb bevétel forrásai a szponzorok juttatásai. Különösen igaz ez Amerikára, ahol a legjobbak elképesztő összegeket kapnak a támogatóktól, hogy képviseljék márkájukat, de egy átlagos profinak is kitűnő kereseti lehetőség ez. Ezért is lepett meg mindenkit Ryan Moore, aki szinte minden szponzori szerződését felmondva a saját maga által vásárolt ruhákban és felszerelésekkel játszik. A golfozó ezzel több tízmillió forintról mond le évente.


25 milliót vesztett a figyelmetlen golfozó

2009. szeptember 03.

Különös eset történt a PGA Tour rájátszásának első versenyén. A több mint tíz éve a világ elitjébe tartozó Jim Furyk nem vette észre, hogy véletlenül 15 ütő volt a táskájában, ami eggyel több a megengedettnél. Ezért büntetőütéseket kapott, és több helyet visszacsúszott.130 ezer dollárt, vagyis mintegy 25,3 millió forintot bukott el pénzdíjban.


Kitiltották a golfpályákról a szexi labdaszedő modelleket

2009. szeptember 02.

Kitiltották az Egyesült Királyság legnagyobb golfklubjai a pályákról azokat a hoszteszeket, akik a labdaszedés mellett a klubok bárjában szórakoztatják a játékosokat. Döntésüket azzal indokolták, hogy egyáltalán nem tesz jót a sport hírnevének a szexista szolgáltatás.


Magyar siker a legnagyobb hazai golfversenyen

2009. augusztus 31.

Augusztus utolsó hétvégéjén, Bükfürdőn került megrendezésre a legrangosabb hazai amatőr golfverseny, az OTP Bank Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokság, amelyen nyolc ország közel 100 játékosa vett részt. A háromnapos viadalon nagy küzdelemben dőlt el a férfi és a női bajnoki cím sorsa is, előbbit a négyszeres magyar bajnok ifj. Tóth János, utóbbit pedig a profinak készülő fiatal német tehetség, Saskia Hausladen hódította el.


Magyar siker az MKB Bank Senior Golf Európa Bajnokságon

2009. augusztus 24.

A bajnokság nettó versenyében a második helyet szereztük meg, a mieinket csak az Egyesült Királyság előzte meg. A bruttó versenyben 19. lett a magyar csapat. A 28. MKB Bank Senior Golf Európa Bajnokság egy másik nagy eredménye, hogy a magyar szervezést és a pályákat is elismerésben részesítették az európai szövetség vezetői és a játékosok is.


Soha le nem váló talpú golfcipő

2009. augusztus 24.

Az ECCO exkluzív golfcipői ugyanabból a prémium minőségű bőrből készülnek, mint a BMW ülései vagy a Louis Vuitton termékei. A legújabb modell a Solheim golfkupa slágere, nemcsak a profiknak ajánlott beszerezni belőle egy párt.


Ismeretlen golfozó fektette két vállra Tiger Woods-ot

2009. augusztus 18.

Vasárnap éjszaka véget ért a profi golfozók idei negyedik, egyben utolsó major bajnoksága, a PGA Championship, amelyet hiába vezetett szinte végig a világ legjobb játékosa, Tiger Woods, egy ismeretlen dél-koreai golfozó, Jang Jong-Jun az utolsó öt szakaszon szenzációs játékkal megfordította az állást, és sokkoló meglepetést okozva legyőzte a világelsőt, aki idén így öt év ismét után major bajnoki cím nélkül maradt. Jang, az első ázsiai férfi major golfbajnok győzelméért 1,35 millió dollárt, több mint 263 millió forintot kapott.


Olimpiai sportág lehet a golf

2009. augusztus 17.

Gyümölcsözőnek bizonyult az a világméretű, a leghíresebb golfozók által támogatott kampány, amelynek célja a golf olimpiai sportok közé való felvétele volt. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság igazgatótanácsának múlt heti döntése értelmében a golf több mint száz év után ismét felkerülhet a nyári olimpiai játékok programjára 2016-tól. A sportág jövőjét nagyban befolyásoló hír az egész világon, így Magyarországon is nagyon pozitív visszhangra talált a golfozók körében.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5