Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 12 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legtutibb országok pénzcsináláshoz

2011. október 11.

A Forbes összeszedte azokat az országokat, amelyekben a leginkább érdemes valamilyen vállalkozást indítani. Az első helyre Kanada került, Magyarország a 43.


Gazdagok is feladják régi életüket az új aranyláz miatt

2011. szeptember 05.

Négy évvel ezelőtt Marco Neróról azt tartották, hogy feljutott a csúcsra. Hét számjegyű jövedelme volt filmeffektusok tervezőjeként, akit a világ legtekintélyesebb, számítógépes animációval foglalkozó stúdiói foglalkoztattak, és éppen befejezte az Oscar-díjas Táncoló talpak munkálatait. A gondolatai azonban már akkor máshol kalandoztak. A negyven éves Nero egyre több időt töltött olyan internetes oldalak böngészésével, amelyek mesés dologgal foglalkoztak: az arannyal.


1300 milliárdot bukott egy hét alatt a világ leggazdagabb embere

2011. augusztus 10.

Carlos Slim, a világ leggazdagabb embere nem jött ki jól az amerikai adósságválság miatt kirobbant tőzsdepánikból.


Tíz ismert márkanév, amely jövőre megszűnik

2011. július 21.

A Sony Ericsson és Nokia mobiltelefonok, valamint a Saab autók is azok között a termékek között lehetnek, amelyeket 2012 végétől már nem vásárolhatunk meg - legalábbis jelenlegi márkanevük alatt.


Szafariztatással akar betörni a turizmus piacára Dél-Szudán

2011. július 18.

A világ legfiatalabb állama, a Dél-szudáni Köztársaság, amely függetlenségének kikiáltása után mindenáron fejleszteni akarja gazdaságát, gazdag állatvilágú vadonjaival a szafarizók kedvelt célpontjává kíván válni.


Két és félmillió forint a demokrácia ára

2011. június 23.

Amikor a GDP egy főre számított értéke eléri a tízezer eurót, a demokrácia halhatatlanná válik - erre az eredményre jutottak a Renesszansz Kapital orosz befektetési társaság elemzői 150 ország utóbbi 60 éves történelmének feldolgozása alapján A növekedés forradalmi természete című tanulmányukban.


Több luxustermék fogy Kínában, mint az USA-ban

2009. augusztus 05.

Évente 25 százalékkal nő a kínaiak által luxustermékekre költött összeg. Már megelőzték az Egyesült Államokat, pár éven belül pedig elsők lehetnek. Ehhez több luxuskategóriás terméket kell vásárolniuk, mint a japánoknak, akik évente 14 milliárd dollárt költenek ilyen célra.


Demokratizálódik a luxus

2008. május 09.

A luxus árucikkek egyre nagyobb tömegek számára elérhetők a Harvard üzleti iskola által szervezett konferencia megszólalói szerint. Már amennyiben egyáltalán még exkluzívnak tekinthető egy globális cég mégoly drága, de sokak számára elérhető terméke.


A legbőkezűbb magyar milliárdosok

2007. október 10.

A Napi Gazdaság nemcsak a legnagyobb vagyonnal rendelkező magyarokat vette számba, hanem azt is rangsorolta, hogy kik áldoznak a legtöbbet nemes célokra a milliárdosok közül. A mágnások tudományos ösztöndíjakra, hátrányos helyzetű tehetségekre, művészetre, sportra és magyar filmre fordítanak jelentősebb összegeket.


Új tagokkal bővült a leggazdagabbak listája

2007. október 04.

A leggazdagabb száz magyarhoz a Napi Gazdaság összeállítása alapján 7 új milliárdos csatlakozott. A pénzügyi- és ingatlanbefektetéseken kívül az informatika, a gépgyártás és a zsákvarrás is jövedelmező tevékenységnek számít.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5