Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hogyan legyünk milliomosok?

2010. augusztus 11.

Richard Branson, a Virgin cégcsoport tulajdonosa valószínűleg tud valamit az életről és a meggazdagodásról. A milliárdos nem végezte el az iskolát, 4 milliárd dolláros vagyonra tett szert, és többek között az űrturizmusban utazik. Az Askmen.com-nak elmondta, mi a titok.


Kik a gazdag vásárlók?

2010. augusztus 10.

Manapság a gazdagok egyre inkább kerülik a feltűnést, és a luxustermékeken is észrevehetjük ezt a változást, a legdrágább darabok sokszor a legegyszerűbbek. Egy tanulmányból kiderül, hogy ez a termék is keresett, sőt, a tehetős vásárlók egyik csoportja pont ezek után kutat.


Az amerikai milliárdosok tizede elajándékozza vagyona felét

2010. augusztus 05.

Negyven amerikai milliárdos és családja csatlakozott az Egyesült Államok két leggazdagabb polgára, Bill Gates és Warren Buffet felhívásához, hatalmas vagyonuk legalább felét még életükben, vagy végrendeletükben felajánlják jótékony célokra.


A világ legjobban kereső sportolója

2010. július 23.

A Forbes gazdasági magazin kimutatása alapján az angol Manchester United labdarúgóklub 1,83 milliárd dollárral a legértékesebb sportegyesület, míg Tiger Woods golfsztár 105 millió dollárral a legjobban kereső sportoló a világon.


Arisztokraták zsebeiben kutattunk - íme a leggazdagabbak

2010. július 19.

A világ leggazdagabb uralkodói is megérezték a válságot, a világ 15 leggazdagabb uralkodójának jövedelme a Forbes szerint összesen 9 százalékkal csökkent. Természetesen nem kellett lejjebb adniuk luxuséletükből. Rossz hír a hozományvadászoknak, hogy elkelt a monacói herceg.


A leggazdagabb amerikai elnökök listája

2010. július 16.

A legtöbb amerikai elnök vagyonos családba született és biztos anyagi háttérrel rendelkezett, amikor politikai pályára lépett. Bár nemcsak dollármilliomosok indulhatnak a választásokon, de igazán szegény emberből még soha nem lett elnök az Egyesült Államokban. Rabszolgatartók és céltudatos örökösök következnek.


Más lett a luxus: már a gazdagok is maguk sütik a pizzájukat

2010. július 16.

Míg korábban a Bentley-k, a jachtok és a kényeztető utazás jelentette a luxust, a szakértők szerint ma már kezd mást jelenteni a szó. Szerintük a válság elvonultával is megmarad az új, visszafogottabb életszemlélet az egyesült államokbeli milliomosoknál.


Michael Jackson gazdagabb halálában, mint életében

2010. június 24.

A pénz ömlik, a számlákat kifizették, és azoknak a véleménye, akik úgy vélekedtek, hogy Michael Jackson talán halálában még többet keres, mint életében, helyesnek bizonyult: az énekes hagyatéka több száz millió dollárral gyarapodott egy év alatt.


Bevállalod, hogy társat keresel?

2010. június 21.

Különösen nehéz helyzetben vannak a párkapcsolatok esetében azok a minőségi életet élő diplomások, akik az élet minden területén magasra teszik a mércét. Sokan az első randevúra is tíz napra előre keresnek helyet a naptárban.


Ki volt a leggazdagabb amerikai elnök?

2010. június 03.

A kérdésre sokkal nehezebb válaszolni, mit azt elsőre gondolnánk. Nem tudjuk ugyanis, mekkora az értéke egy rabszolgának, és az esélyes Kennedy sosem vallotta be, valójában mekkora vagyon volt családja kezében.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5