Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Iskolakezdés luxuscuccokkal

2010. szeptember 06.

Az iskolakezdés a diákoknak és a szülőknek egyaránt rémálmot okoz, természetesen mindkét félnek másként. Lássuk, a különböző életkorban milyen tanszerekkel biztosíthatjuk, hogy gyermekünk trendi legyen.


Egy római kocsihajtó 15 milliárd dolláros rekordfizetése

2010. szeptember 06.

Gaius Appuleius Diocles, a Kr.u. II. században élt kocsihajtó volt a leggazdagabb római sportoló, aki pályafutása során majd 36 millió sesterciust - 15 milliárd dollárnak megfelelő összeget - nyert.


Pénzköltési tippek zsugori milliárdosoktól

2010. szeptember 03.

Azt gondolnánk, ha mindannyian a világ milliárdosainak pénzköltési tanácsait követnénk, a bankok egy idő után nem tudnának több hitelt folyósítani. Ez nem minden esetben van így, sokszor a világ leggazdagabb emberei olyan takarékosan élnek, ami már bőven túlzásnak tűnhet.


Oroszország leggazdagabb örökösei

2010. szeptember 02.

Oroszország leggazdagabb örököseinek listáját adta közre a Finansz című folyóirat legújabb számában: eszerint nem a leggazdagabb apukák gyerekei a legnagyobb örökségek várományosai, mert attól is függ az összeg, hogy hány gyerek között oszlik meg a vagyon. Akad olyan gazdag apa is, aki nem szándékozik vagyonát a gyerekeire hagyni.


A törvényhozás leggazdagabb tagjai 2010-ben

2010. szeptember 01.

188,6 millió dolláros (42,6 milliárd forintos) vagyonával John Kerry szenátor az amerikai szövetségi törvényhozás leggazdagabb tagja - állítja a The Hill internetes portál, az Egyesült Államok 50 legmódosabb honatyájáról kedden közölt összesítésében.


Eltűnt 700 ezer gazdag ember

2010. augusztus 30.

Egy friss felmérés szerint a brit tehetősek közül 700 ezer embernek tűnt el a vagyona, olyannyira, hogy évtizedekbe telhet visszaszerezni a recesszió miatt elveszített pénzt.


A tengerre költöztek az orosz gazdagok

2010. augusztus 27.

Manapság a gazdag oroszok a nyílt tengereket árasztják el, sokmillió dolláros jachtokkal cserélik fel luxusautóikat. Tavaly meredeken nőtt a megajachtjaik száma, lassan kijelenthetjük, hogy a tengerre költöztek az orosz gazdagok.


A leggazdagabb állami hivatalnokok listája

2010. augusztus 26.

Idén is Jurij Luzskov, Moszkva polgármestere vezeti a Forbes Magazin leggazdagabb orosz csinovnyikokról - állami hivatalnokokról - készített listáját.


Többet csalják a jól kereső feleségeket

2010. augusztus 18.

Csapodárabbak azok a férjek, akik kevesebb pénzt keresnek feleségüknél, mi több, anyagilag még függnek is tőlük.


Ezer milliárd dolláros rejtett jövedelem

2010. augusztus 12.

Több mint ezer milliárd dollárra tehető Kínában a be nem vallott jövedelem, ennek 80 százaléka a leggazdagabb családok birtokában van - idézte csütörtökön a Bloomberg a Credit Suisse számára készített felmérést.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5