Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

10 millió forint egy undorító vacsoráért

2010. december 13.

A Louis Vuitton pekingi üzletházában a legdrágább kézitáskákért kétszer annyit kérnek, mint az egy főre jutó éves kínai GDP. Kína ma még viszonylag szegény ország, ám a keleti tengerpart nagyvárosaiban egyre nagyobb gazdagság halmozódik fel, és egyre szembeötlőbbé is válik. Egy újgazdag saját bevallása szerint undorító fogásokat kért az étteremben, mégis kifizette a 10 milliós számlát.


Öngyilkos lett a csaló milliárdos fia

2010. december 11.

Holtan találtak rá szombaton New York-i lakásában a világ legnagyobb, 50 milliárd dolláros csalását elkövető Bernard Madoff idősebbik fiára.


A világ egyik leggazdagabb embere műanyagból

2010. december 05.

Ki ne szeretne hazavinni egy milliárdosról készült, öntött műanyag babát. Steve Jobs figurája nemcsak Apple-rajongóknak ajánlott, hiszen rengeteg felhasználási módja létezhet. Tippeket nem adunk.


A leggazdagabb magyarok lakóhelyeinek listája

2010. november 24.

Az ezer főnél nagyobb települések közül a leggazdagabbak Csopakon élnek, míg a legkisebb elkölthető jövedelemmel Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn lakók rendelkeznek - állapítja meg a GfK Hungária Piackutató Intézet az általános vásárlóerőről készített térképe alapján.


Szembemennek az adótörvénnyel a milliárdosok

2010. november 05.

Nemcsak Magyarországon folynak véget nem érő viták a magasabb jövedelmek nagyobb mértékben történő megadóztatásáról, az Egyesült Államokban is napirenden van a kérdés. A különbség csak az, hogy a tehetősek tábora ott kettéoszlik. Vajon ki akar több adót fizetni, és miért? Megnézzük az ottani és a magyarországi helyzetet.


Eladományozta milliárdos lottónyereményét egy házaspár

2010. november 05.

Eladományozta 2 milliárd forintnyi lottónyereményét egy kanadai házaspár.


Megnősült a világ leggazdagabb emberének fia

2010. október 12.

Az év esküvőjét tartották Mexikóban: megnősült Carlos Slim Domit, a világ jelenleg leggazdagabb emberének, Carlos Slim Helunak a legidősebb fia.


Tonnaszám veszik az aranyat a szupergazdagok

2010. október 05.

A világ leggazdagabb emberei a válság miatt rúdszám veszik az aranyat - de van aki már tonnában számol -, hogy kimenekítse vagyonát a bizonytalanná vált nemzetközi pénzügyi rendszerből - fejtette ki Genfben a Reuters által szervezett private banking konferencián a svájci UBS igazgatója.


Egyre gazdagabbak az amerikai milliárdosok

2010. szeptember 27.

A nyolcvanas évek elején 2 milliárd dollár is elég volt ahhoz, hogy egy mágnás a világ leggazdagabb embereit számba vevő Forbes-lista élére kerüljön, ma a határ 50 milliárd dollár körül van. Volt több is.


A híresek és gazdagok első modellfotói

2010. szeptember 06.

A hollywoodi sztárok egy része a modellszakmából került a filmvászonra. Megmutatjuk az első fotókat, amelyekre nem biztos, hogy ma is mindannyian büszkék.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5