Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Családnevek, amikkel gazdagabb lehet a gyerek

2011. április 05.

Egy brit tanulmány kimutatta, hogy bizonyos családnevekkel rendelkező emberek gazdagabbak és tovább élnek, mint mások, sőt kiderült, hogy ez már ezer éve is így volt.


Másfél milliárddal már gazdagnak érzik magukat az emberek

2011. március 21.

Egy felmérés szerint az amerikai milliomosok másfél milliárd forintos befektethető vagyon birtokában érzik magukat gazdagnak.


Miért lopnak a gazdagok?

2011. február 24.

Lindsay Lohan, Caroline Guiliani, Winona Ryder - néhány azok közül a tehetős sztárok közül, akiket bolti lopáson értek. Bármelyikük éves gázsija elég lenne egy nagyobb palota megvásárlásához. Vajon miért lopnak a gazdagok?


A gazdagok fegyverkeznek Washingtonban

2011. február 09.

Két és fél évvel azután, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság eltörölte a fegyvertartási tilalmat Washingtonban, a statisztikák azt mutatják, hogy a gazdag negyedekben sokkal több engedélyezett lőfegyvert regisztráltak, mint a szegény, bűnözés sújtotta kerületekben - jelentette kedden a The Washington Post.


Gazdag egyiptomi és arab családok menekülnek

2011. február 01.

Gazdag egyiptomi és arab üzletemberek sorra hagyják el Egyiptomot családjaikkal együtt.


A kínai újgazdagok kedvenc játékai

2011. január 26.

Sehol sincs annyi újgazdag, mint Kínában. 2008-ban még csak 24 jüanmilliárdos volt az országban, ma már 1900 felett van a számuk. Éppen ezért lehet érdekes látni, mit vásárolnak azok, akikre szinte rászakadt a pénz.


Egy előváros lett az Egyesült Államok leggazdagabb települése

2011. január 20.

Dallas Westlake nevű elővárosa az Egyesült Államok legmódosabb települése, ahol egy háztartás éves bevétele átlagosan 250 ezer dollár (közel 51 millió forint), ami az amerikai középszint ötszöröse - jelentette szerdán a Forbes magazin.


Pénzért csábítják vissza a megcsalt nők férjeit Oroszországban

2011. január 17.

Moszkvában lehet hívni takarítót, aki meztelenül teszi tisztába a lakást, meg lehet rendelni káromkodást, megtermékenyítést, szolgáltatásként vállalják a hűtlen férjek visszatérítését, de házhoz lehet hívni ivócimborát is.


Új törvény: nem szállhatnak taxiba az adókerülő gazdagok

2011. január 06.

Nem járhatnak taxival a megrögzött adókerülők Tajvanon, legalábbis azok, akik több mint 10 millió tajvani dollárral - 72 millió forinttal - tartoznak az adóhatóságnak.


A leggazdagabb playboyok

2011. január 05.

Mesés vagyont örököltek, és akkor is rajonganak értük a nők, ha nem kifejezetten jóképűek. Az Askmen.com alapján összegyűjtöttük a leggazdagabb 21. századi playboyokat, akik képesek egyetlen éjszaka több millió dollárt elverni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5