Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gina Rinehartnak annyi pénze van, mint a száz leggazdagabb magyarnak

2011. május 25.

Gina Rinehart vasércmágnás személyében először került nő az Ausztrália leggazdagabb embereit felsoroló lista élére: az üzletasszonynak 10,3 milliárd ausztrál dolláros - több mint kétezer milliárd forintra rúgó - vagyona van.


A mongol újgazdagok élete

2011. május 16.

A XIII. században a legendás sangtui (Xanadu) palotában Kublaj mongol kán és háreme selyemruhákban, prémekben és drágaköves ékszerekkel parádézott. A Mongólia ásványkincseiből meggazdagodott mai "kánok" ugyanígy kedvelik a luxust.


Kiszúrt örököseivel a dúsgazdag üzletember

2011. május 12.

Életében még meg sem született dédunokáira hagyta vagyonát egy dúsgazdag amerikai faipari mágnás, hogy ne marakodhassanak gyerekei a "koncon".


60 milliárd fontot zsebeltek be a brit szupergazdagok

2011. május 09.

Lassan ledolgozzák a 2008-2009-es krach idején elszenvedett veszteségeiket a brit gazdagok leggazdagabbjai, akiknek vagyona az elmúlt egy évben szépen gyarapodott.


A leggazdagabb brit zenészek

2011. május 06.

A brit gazdaság a hosszúsági és mélységi rekordokat döntögető recesszió után még mindig meglehetősen reszketeg lábakon áll, ám ebből vajmi keveset éreznek a brit zeneipar szupergazdagjai.


A leggazdagabb magyar 2011-ben

2011. május 04.

Továbbra is Csányi Sándor a leggazdagabb Magyarországon, derül ki a Napi Gazdaság gondozásában május 5-én tizedik alkalommal megjelenő A 100 leggazdagabb kiadványából. A listavezető vagyona 2011-re 30 százalékkal gyarapodott, a második helyen álló Demján Sándor vagyona csökkent, míg a harmadik helyezett Várszegi Gábor ugyancsak növelte milliárdjai számát.


Hogyan facebookoznak a gazdagok?

2011. április 20.

A leggazdagabbak saját vállalkozásokat építenek ki a nagy közösségi oldalak köré. "A szerencsések Facebookján" például csak a komoly vagyont felmutatni tudók folytathatnak eszmecseréket hasonlóan jómódú társaikkal.


A legdrágább lakást vette meg a leggazdagabb ukrán

2011. április 20.

Nagy-Britannia legdrágább lakását vásárolta meg Londonban Ukrajna leggazdagabb embere, Rinat Ahmetov, aki 135,4 millió fontot (41 milliárd forintot) fizetett az ingatlanért.


135 milliárd dollárt kerestek az orosz gazdagok

2011. április 18.

A Forbes Magazin orosz kiadása pénteken közzétette a leggazdagabb oroszok kétszázas listáját, eszerint a dollármilliárdosok száma tavaly óta 62-ről 101-re emelkedett, a lista első 100 helyezettjének összvagyona pedig a tavalyi 297 milliárd után idén már 432 milliárd dollárt tett ki.


Külön reptér épül a gazdagoknak

2011. április 07.

Külön repteret építenek Moszkva mellett a magánrepülőgépeknek, amelyekkel elsősorban az orosz oligarchák közlekednek, de nem ritkán érkeznek magánrepülőgéppel az orosz fővárosba külföldi üzletemberek is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5