Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bérelhető luxusórák

2008. május 28.

Egy kaliforniai cég luxusórákat kölcsönöz olyan ügyfelek részére, akik az eredeti árat soha nem tudnák megfizetni.


Titkosügynökök és rocksztárok a táborban

2008. május 26.

Egyre nehezebb feladatot jelent a tehetős szülőknek az, hogy izgalmas programokkal kössék le nyáron a gyerekeiket. Egy jó tábor azonban nemcsak felejthetetlen élményt jelent a tinédzsereknek, hanem a szülők is kipihenhetik a gyereknevelés egész éves fáradalmait.


Parkok és úszómedencék a fejünk felett

2008. május 20.

A zöldtető egyelőre a luxus kategóriás építészeti megoldások közé tartozik, mely csak a kiválasztott keveseknek jut eszébe. Pedig a háztetőre telepített kert hosszú távon nem csak a környezetnek, de tulajdonosának is jó befektetés lehet. Utánajártunk, mennyibe kerül kialakítani és fenntartani a zöldtetőt.


Kézikönyv arról, amit a gazdagoknak tudni kell

2008. május 19.

Hol vegyünk házat, és milyen személyzet dukál hozzá, ha a pénz nem számít? Melyek a milliomosok adóparadicsomai, milyen tervezők ruháit érdemes hordaniuk? Aki hirtelen szemérmetlenül gazdag lesz, rengeteg ilyen kérdéssel szembesül. Szerencsére nemsokára megjelenik a Filthy Rich Handbook, amiben minden választ megtalál.


Hol vesznek nyaralót a sztárok?

2008. május 19.

Míg az átlagember csak álmodik egy jó nyaralóról, addig a sztároknak gyakran több is van belőle. Madonna például csak Londonban hat ingatlant birtokol, Ricky Martinnak saját szigete van. A Forbes összeállítása szerint a nyugalom keresése és az ingatlan-tanácsadók egyaránt lakások és házak vásárlására ösztönzik a hírességeket.


Hova vigyük nyaralni a gyereket?

2008. május 16.

A nyári vakációra az utazási irodák számos "gyerekbarát" ajánlattal készülnek, amelyek keretében önálló, izgalmas programokat kínálnak a tehetős szülők gyerekei számára. Állatkertek, témaparkok, őserdei túrák és jachtkirándulások szerepelnek a programok között.


Hajléktalanokkal ünnepelt a milliomos

2008. május 09.

Rendhagyó születésnapi partit rendezett egy 29 éves milliomos. Családja és barátai helyett 300 hajléktalannal ünnepelt, akiknek nemcsak többfogásos menüt szolgált fel, hanem ajándékokat is osztogatott.


Demokratizálódik a luxus

2008. május 09.

A luxus árucikkek egyre nagyobb tömegek számára elérhetők a Harvard üzleti iskola által szervezett konferencia megszólalói szerint. Már amennyiben egyáltalán még exkluzívnak tekinthető egy globális cég mégoly drága, de sokak számára elérhető terméke.


Épül a világ legdrágább otthona

2008. május 06.

A világ ötödik leggazdagabb embere kétmilliárd dollárért építi családi házát. A huszonhét emeletből hat jut az autóknak, a garázsból kilenc lift viszi a családot és vendégeiket a lakásokba, a wellness szinten pedig mesterséges hóvihar is lesz.


Gyémántgyűrű állati maradványokból

2008. május 05.

Azok a milliomosok, akik kisebb vagyonokat költenek háziállataikra, nem sajnálják a pénzt akkor sem, amikor elkényeztetett kedvenceik távoznak az élők sorából. A legújabb trend a japán milliomosok körében a miniatűr oltár és az állat maradványaiból készült gyémántgyűrű.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5