Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legfiatalabb milliárdosnői

2008. július 30.

A világ legfiatalabb milliárdosnői örökséggel vagy több évtizedes kemény munkával tettek szert hatalmas vagyonukra, de a kettő kombinációja is előfordul. Profi üzletasszonyok, titokzatos, visszavonultan élő örökösnők a Forbes összeállítása alapján.


Kínosnak tartják a vásárlást a gazdagok

2008. július 14.

Számos luxusingatlanban alapfelszereltségnek számít a falba épített plazmatévé, pezsgőfürdő, gránitkonyha. Felmérések szerint azonban messze nem áll meg itt a gazdagok exkluzivitás iránti igénye. Ha otthonuk kialakításáról van szó, igen kreatívak, még a videofelvevős tükrön sem spórolnak, de nyilvánosan vásárolni nem szeretnek.


Aranyozott és ezüstözött csokoládét dobtak piacra

2008. július 04.

A legkiválóbb svájci alapanyagokkal dolgozó, malajziai Cocoa Gourmet nevű vállalat a világ egyik legkülönlegesebb csokoládékollekcióját dobta piacra.


Ötcsillagos sátor fesztiválokra és a világ végére

2008. július 01.

A fesztiválok résztvevői és a világ eldugott, egzotikus helyeire látogatók a legtöbb esetben lemondanak a kényelemről és a komfortról. Természetesen azonban mindig akadnak olyanok, akik a legmostohább viszonyok között is ragaszkodnak az exkluzív körülményekhez, számukra lehet megoldás a luxusjurta és a cölöpökön álló, pazar kivitelezésű sátor.


150 milliót osztott szét a sztár

2008. június 27.

Angelina Jolie és Brad Pitt alapítványa 1 millió dollárt ajánlott fel az iraki háborúban szenvedő gyermekek számára. A gyerekek alapvető iskolai felszereléseket és könyveket kapnak az adományból.


Kiadja házát a trónörökös herceg

2008. június 27.

Károly herceg megnyitotta legújabb királyi rezidenciáját a tehetős vendégek előtt. Aki megteheti, az uralkodócsalád tagjaihoz méltón kapcsolódhat ki a herceg walesi udvarházában.


A tökéletes tollnak állítható a súlypontja

2008. június 26.

A Conway Stewart megalkotta a világ első olyan töltőtollját, melynek súlypontja a tökéletes kényelem érdekében állítható.


Kétszáz jubileumi sportkocsi a Jaguartól

2008. június 25.

A legendás XK-sorozat 60. évfordulója alkalmából a Jaguar megkezdi a jubileumi XKR-S sportkocsik kiszállítását.


1,5 milliárdban fogadott a két lakásépíttető

2008. június 24.

Egy kis fogadást ajánlott Szergej Polonszkij, az orosz Mirax ingatlanfejlesztő csoport tulajdonosa Mihail Prohorovnak, az Onexim csoport főrészvényesének: az utóbbinak tízmillió dollár üti a markát, ha bebizonyítja, hogy ért az ingatlanügyekhez.


Eurómilliárdosok a szomszédban

2008. június 24.

Huszonöt milliárdos szerepel azon a listán, amelyet a száz leggazdagabb osztrákról állítottak össze. A lista vezetőinek pénze sokszor világszerte ismert márkákból származik, mint amilyen a Porsche vagy a Red Bull. A leggazdagabb magyar is beférne a 25 sógor közé.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5