Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Akik milliárdokat keresnek az interneten

2008. szeptember 15.

Az internet igazi aranybánya lehet azok számára, akik kellő tudással, üzleti érzékkel és szerencsével rendelkeznek. A Forbes olyan dollármilliárdosokat gyűjtött össze, akik a világhálón elérhető alkalmazásokból tettek szert vagyonukra.


Luxuséletet élő diktátorok

2008. szeptember 11.

Összeállította a Times Money a világ legfényűzőbb életét élő diktátorainak listáját. Az alábbiakban az is kiderül, hogy a tíz befutó között szereplő politikai vezetőben nem csak zsarnoki hajlama volt közös, hanem a fényűzés és luxus iránti igény is.


A világ legdrágább kése

2008. szeptember 10.

Szinte hihetetlen összeget, 2,1 millió dollárt fizettek egy késért, mely így a világ legdrágábbja lett. Elkészítéséhez közel egy kilónyi tiszta aranyat használtak fel.


Damien Hirst kétszer olyan gazdag, mint Elton John

2008. szeptember 09.

Damien Hirst, a vitatott megítélésű, excentrikus brit képzőművész valószínűleg minden idők leggazdagabb alkotója.


Százezrekért éheznek a sztárok

2008. augusztus 19.

A sztárok és a gazdagok bármennyi pénzt hajlandóak kifizetni azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt szabaduljanak meg a súlyfeleslegüktől. A brit sztártrénerek és fogyasztóguruk akár 2000 fontot is elkérnek egy alkalmi megújulásért.


Golyóálló ruhákat vesznek a gazdag paranoiások

2008. augusztus 19.

A Harrods londoni luxusáruház megkezdte golyóálló luxuskollekciójának értékesítését. Az elegáns darabok feltűnés nélkül viselhetők társadalmi eseményeken is.


Átrendezi a háza körüli utcákat a milliomos

2008. augusztus 17.

Nem szimpatizál lakókörnyezete villanyoszlopaival és áramvezetékeivel, így eltünteti őket egy amerikai milliomos. Az orlandói Steve Goldman 100 ezer dollárt fizet, hogy a dúsgazdag családok által lakott Winter Park látványát ne rombolják le hasonló ocsmányságok, így a vezetékeket a szakemberek föld alá telepítik.


Akikből akár milliárdos is lehet

2008. augusztus 15.

Az üzleti életben és a sport világában már feltűntek azok a fiatal dollármilliomosok, akik hamarosan bekerülhetnek a világ leggazdagabb emberei közé.


Mennyibe kerülnek a törzskönyvezett kedvencek?

2008. augusztus 12.

A sztárok és a milliomosok néha vagyonokat költenek kutyáikra és macskáikra, méregdrága kiegészítőket vásárolnak nekik, és az sem ritka, hogy az ebek tekintélyes összeget örökölnek. Utánajártunk, hogy ésszerű költekezés mellett mennyit kell költeni egy pedigrés háziállat megvásárlására. A költségek azonban nem merülnek ki a néha több százezer forintos vételárban, a kiállítások, az állatorvosi díjak és a táplálás is jelentős összegekbe kerül.


A világ 10 legdrágább utcája

2008. augusztus 07.

A világ tíz legdrágább utcáját gyűjtötte össze a négyzetméterárak alapján a Wealth Bulletin nevű brit lap. Ahhoz, hogy valaki a listán levő utcák valamelyikében vásároljon ingatlant, közel egymillió dolláros bankszámlára van szükség.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5