Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fukar milliárdosok

2008. november 10.

A dollármilliárdos bankszámlák megléte nem jelenti feltétlenül azt, hogy tulajdonosuk minden képzeletet felülmúló, fényűző életet él. Sok mágnás amellett, hogy nem szórja a pénzt, legendásan keveset költ magára és családjára. Régi házak, olcsó öltönyök és turistaosztályra szóló jegyek szerepelnek a példák között.


A legvagyonosabb horvátok

2008. november 06.

Horvátországban a háború sok vállalkozó számára a gyors meggazdagodás lehetőségét jelentette. A Népszabadság Top 150 című kiadványa bemutatta a legtehetősebb horvátokat, akik közül a leggazdagabb vagyona feleakkora, mint Demján Sándoré.


Luxusfüggő tinilányok

2008. október 31.

Nagy lábon élnek a londoni pénzügyi elit gyermekei, legalábbis ez derül ki a Daily Mail egyik cikkéből. A lap által bemutatott tinédzserek szüleik pénzén 1-5 ezer fontos ruhadarabokat vásárolnak, gardróbjukban pedig olyan márkák darabjai sorakoznak, mint Prada, Chanel, Jacobs vagy éppen Jimmy Choo.


Kik a leggazdagabbak Romániában?

2008. október 31.

A szomszédos országokban élő legtehetősebb vállalkozók vagyonát is számba vette a Top 150 című Népszabadság-kiadvány. Ezúttal a román vagyonlista élén állókat mutatjuk be.


Szónokként keres milliókat az exminiszterelnök

2008. október 30.

Tony Blair több mint 12 millió fontot keresett azóta, mitóta leköszönt a miniszterelnöki posztról. Ez hatszor akkora összeg, mint amit az Egyesült Királyság miniszterelnökeként és egész eddigi életében keresett.


Magyar mágnások első milliója

2008. október 21.

Az első millió megszerzéséhez szorgalom, kitartás és szerencse kell, derült ki a Népszabadság Top 150 című, a leggazdagabb Magyarországon élő üzletembereket bemutató kiadványából. Édességgyártás, egy kohó lebontása és hitelszerzés szerepel a jövedelmező tevékenységek között.


Filmszerepeket vásárolnak az orosz milliomosok

2008. október 20.

Filmszerepekkel ajándékozzák meg magukat és barátnőjüket az orosz milliomosok. Az üzletemberek több millió dollárt is képesek befektetni egy filmbe, hogy ők döntsék el, kik legyenek a szereplők.


Ázsia legjobb szállodái

2008. október 18.

Az utazási szakértők egy része egyetért abban, hogy a modern szállodaipar Ázsiában született a nyolcvanas években. Olyan szolgáltatások kerültek előtérbe, amelyekben addig csak a királyok és az államfők részesültek, és amelyeket a "földi halandók" nem igényelhettek, bármilyen vastag volt is a pénztárcájuk. A Forbes Traveler bemutatta a legjobb 50 ázsiai szállodát, ezek közül válogattunk.


Több száz millión taposnak a gazdagok

2008. október 09.

A Pietra Firma nevű cég gyémánttal és gyöngyházzal díszített burkolatot készít luxusrezidenciák és jachtok belső tereinek dekorálására. A cég mindössze öt projekt elkészítésére vállalkozik, és egymillió dollárt kér egyetlen négyzetméter lefedéséért.


A fáraók sírkamráiba is bejuthatnak a gazdag utazók

2008. október 08.

Míg a legtöbb európai utazó számára Egyiptom olcsó úti célnak számít, a program pedig a kötelező látnivalók megtekintéséből áll, a tehetősebb turisták számos különleges helyszínre juthatnak el, és még sorba sem kell állniuk. Sírkamrák és piramisok nyitvatartási időn kívül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5