Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

100 milliót kérnek a rablók a milliárdos testéért

2008. december 09.

Váltságdíjat kérnek azok a rablók, akik november közepén ellopták Friedrich Karl Flick koporsóját a karintiai Veldenből, benne a tetemmel. A két évvel ezelőtt elhunyt osztrák-német milliárdos testét a tettesek állítólag 500 ezer dollár ellenében hajlandók visszaszolgáltatni.


Milliókba öltöztetett gyerekek

2008. december 08.

A sztároknak és a milliomosoknak rengeteg alkalmuk van, hogy reprezentálják anyagi helyzetüket és ízlésüket. A megkeresett milliók bemutatásának egyik legkézenfekvőbb módja, hogy luxusmárkák termékeibe öltöztetik a gyereküket.


Extravagáns partikkal csábítanak a luxuscégek

2008. december 05.

A gazdasági válság ellenére ismét divatba jöttek a fényűző és extravagáns partik, a cégek ugyanis igen magas jövedelemmel rendelkező ügyfeleikre koncentrálnak, akiket mindenáron meg akarnak tartani. Magánrepülős utazás, lebegő étterem és több tízezer dolláros ékszereket viselő felszolgálók a vásárlócsalogató trükkök között.


Évi 5 millióért vitatják meg problémáikat a gazdagok

2008. november 28.

A gazdagok legszívesebben egymástól kérnek tanácsot, ha a vagyonuk kezeléséről vagy éppen elköltéséről van szó. A Prosperitas nevű, egyesült államokbeli, zártkörű klub tagjai évi 25 ezer dollárt fizetnek azért, hogy hasonló anyagi körülményekkel rendelkező milliomosokkal vitassák meg a hatalmas vagyonnal járó problémákat.


A gazdagok azért adakoznak, hogy jobban érezzék magukat

2008. november 27.

Ha megkérdezünk egy filantrópust, hogy miért adományoz nagyobb összegeket jótékony célra, valószínűleg azt fogja válaszolni, hogy jobbá akarja tenni a világot. Egy tanulmány szerint azonban az adakozás igazi oka nem ez, hanem az, hogy a gazdagok jobban érezzék magukat.


Eltűnt a leggazdagabb kínai

2008. november 25.

Huang Guangyu eltűnéséről napok óta cikkeznek a nemzetközi sajtóban. A tavalyi év leggazdagabb kínai állampolgárát egyes források szerint a rendőrség tartóztatta le a piaci helyzet manipulálása miatt.


Fegyveres testőrcsapattal járnak a mexikói gazdagok

2008. november 20.

A mexikói pénzügyi elit és családjaik körében ma már szinte természetes kiadás a gondosan képzett testőrcsapat. A New York Times egyik cikkéből az is kiderül, hogy a dél-amerikai országban már a szállodák is biztonsági személyzetet és golyóálló autókat kínálnak extraként a védelemre szoruló gazdag vendégeknek.


Titokban költenek a milliomosok a válság miatt

2008. november 13.

Óvatosabbak, ha nem is a vásárlással, de annak módjával a gazdagok, írja egyik cikkében a Forbes. A gazdasági válság hatására több milliomos is diszkréten igyekszik luxuscikket venni, és még az sem jelent gondot számukra, ha azon nem virít valamely világhírű brand monogramja.


Felfedezőutakra fizetnek be a gazdagok

2008. november 12.

A gazdag utazók körében egyre trendibbnek számít az ismeretterjesztő utakon való részvétel. A turisták antropológusok vezetésével látogatnak meg elszigetelt törzseket, és akár 25 millió forintot sem sajnálnak egy kétszemélyes, egyhónapos felfedezőútra, természetesen úgy, hogy közben nem mondanak le a luxuskörülményekről.


Évi 5,7 milliárd kell a milliomos életszínvonalhoz

2008. november 12.

Tavaly évi 17,5 millió font kellett ahhoz, hogy egy brit milliomos ugyanolyan színvonalon éljen, mint 50 évvel ezelőtt, derült ki egy pénzügyi szolgáltató cég felméréséből.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5