Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Síszimulátor otthonra fanatikusoknak

2009. január 06.

Otthoni síelésre fejlesztette ki legújabb modelljét a német Proidee. A SkiGym szimulátor 1650 euróba, vagyis 440 ezer forintba kerül, és 32 lesiklópályát teljesíthetnek rajta a kezdő, amatőr vagy éppen profi tulajdonosok.


Mit vettek a milliomosok 2008-ban?

2008. december 23.

A milliárdosok egy része képes a legelképesztőbb és a legkevésbé hasznos dolgokat is megvásárolni, ha jóléte reprezentálásáról van szó. Összegyűjtöttünk néhány olyan luxuscikket, amely nagy valószínűséggel gazdára talált az idei évben. Epres sütit formáló táska, gyémántos szandál és 2 milliárdos ház is szerepel a listában.


Százezrekért kínálnak szállást az Obama beiktatására utazóknak

2008. december 22.

A washingtoni kormányzati negyed közelében számos méregdrága kiadó lakást és házat kínálnak a Barack Obama januári beiktatási ceremóniájára érkezőknek. Egyetlen napra legalább 500 dollárt kérnek.


Pincérnőnek állt a milliomosfeleség

2008. december 21.

Pincérnőnek állt egy amerikai cég milliomos vezérigazgatójának neje. Molly Shattuck csak átmenetileg vállalt munkát, mégpedig egy valóságshow keretein belül. Az egykori pompomlány a játék szabályai szerint 100 ezer dollárt is felajánlott jótékony célokra.


Saját lánya nyilvánítaná beszámíthatatlannak a L'Oréal örökösnőt

2008. december 19.

Jogi lépéseket tett Liliane Bettencourt milliárdosnő lánya, hogy megakadályozza anyját a felelőtlen adakozásban. A L'Oréal örökösnője azzal verte ki a biztosítékot 55 éves gyermekénél, hogy vagyonából 1 milliárd fontnyit ajánlott fel jótékony célokra.


2009-es trendek a luxuspiacon

2008. december 19.

Visszafogottság jellemzi majd a közeljövőben az eddigi szinte mértéktelen fogyasztást a luxusutak és a fényűző életmód piacán, legalábbis egyes szakértői előrejelzések szerint. A diszkrét költekezés 2009-re a feltűnő márkajelzések háttérbe szorulásában nyilvánulhat meg, míg az utazási szektorban előtérbe kerülhetnek a több millió dolláros nyaralókban való cserenyaralások.


Karácsonyi ajándékok állatoknak

2008. december 19.

A tehetős állatbarátok négylábú kedvenceiket sem hagyják ki a karácsonyi ajándékozásból. Bár nem könnyű karácsonyi ajándékot találni egy olyan háziállat számára, aminek mindene megvan, összegyűjtöttünk néhány ötletet: fűthető kutyaház, állatszauna.


Elrabolták a virslikirály lányát

2008. december 18.

Elrabolták egy texasi milliomos 21 éves lányát, akit 100 ezer dollár, azaz 19 millió forint fejében akartak csak szabadon engedni. Amber Fletcher - akinek apja a hot dogra hasonlító virslikülönlegesség, a corn dog piacra dobásával alapozta meg vagyonát és hírnevét - most bár biztonságban van, elrablói pedig a rendőrség vendégszeretetét élvezik.


A leggazdagabb arabok

2008. december 18.

Az Arabian Business nevű magazin az idén is összeállította az arab világ ötven leggazdagabb emberének listáját. A világválság miatt mindannyian szegényebbek, mint tavaly.


246 milliárddal lett szegényebb a Bin Laden család

2008. december 18.

A világ legismertebb terroristavezérének igen gazdag arab családja a legfrissebb adatok szerint 1,3 milliárd dollárt vesztett a pénzügyi válság következtében. Nem csak őket érintette a válság, a leggazdagabb arab üzletemberek ennél is többet buktak. Bin Ladenék nem csüggednek, terveik között szerepel a világ leghosszabb függőhídjának megépítése.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5