Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hogyan keressünk milliókat a golffal?

2009. január 27.

A golfról sokaknak Tiger Woods neve ugrik be, aki nemcsak az elmúlt tíz év legeredményesebb játékosa, de alapjaiban megváltoztatta ezen sportág világát. Részben neki köszönhető, hogy a golf az egyik legjobban fizetett profi sport lett, ő maga pedig minden idők leggazdagabb játékosa. Annak jártunk utána, vajon hogyan kerülhet be ebbe a közegbe valaki Magyarországról, ahol ez a játék alig húsz éve született újjá.


A tíz legnépszerűbb magánrepülős úti cél

2009. január 27.

Az öt téli és öt nyári helyszín listáját egy repülőgépek bérbeadásával foglalkozó cég állította össze. A listából az is kiderül, hogy a gazdag utazók sem rendesebbek az átlagnál, sokan az utolsó pillanatban foglalnak. Télen egy francia síközpont a legnépszerűbb, és a nyaralók is ebbe az országba, az Azúr-partra indulnak a legszívesebben.


A világ legjobb testű nőjével jár a milliomos

2009. január 26.

Brit milliomos a sajtóban csak a Test becenévre hallgató Elle Macpherson új párja. Az ideális méreteiről elhíresült ausztrál modell valószínűleg nem a bankszámlája miatt választotta Damian Aspinallt, a férfi ugyanis szegényebb nála 20 millió fonttal.


Arany Bentley-vel jár az orosz Paris Hilton

2009. január 23.

Az orosz Paris Hiltonként tartják számon Katia Verber szentpétervári örökösnőt. Az ikonná vált 24 éves milliomosnő aranyszínű Bentley-vel jár és kínosnak érzi 1,6 milliós telefonját.


Máshogy költenek milliókat a gazdagok

2009. január 16.

A luxuscikkek vásárlóközönsége a nehéz időkben többször is meggondolja, hogy mire ad ki nagyobb összegeket. A tartósabb, minőségi modelleket részesítik előnyben, és az sem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között készülnek a termékek.


Anyagiak miatt nem válnak az egyre szegényebb milliomosok

2009. január 16.

A gazdasági válság idején kevesebb a válás az érdekházasságban élő milliomosok körében. A dúsgazdag házaspárok félnek attól, hogy a válás után még kevesebb pénzük marad, és az időarányos juttatásoktól sem akarnak elesni.


Megrendezte saját halálát a dúsgazdag üzletember

2009. január 14.

Megtalálták azt az egyesült államokbeli üzletembert, aki vasárnap repülőgép-balesetnek álcázva rendezte meg saját halálát. A kötvénycsalással vádolt Marcus Schrenker saját életére tört, mielőtt letartóztatták.


260 ezer forintba kerül a legdrágább jegy az Operabálra

2009. január 14.

Komolyabb változtatások nélkül, a hagyományoknak megfelelően rendezik meg február 21-én a 14. Budapesti Operabált. Az eseményre, amelynek díszvendége ezúttal Franco Nero lesz, 70 ezer forintba kerül a legolcsóbb, vacsora nélküli jegy, a páholyjegyek ára pedig 260 ezer forint.


Letartóztatták az eltűnt kínai mágnás feleségét

2009. január 10.

Őrizetbe vette a kínai rendőrség Du Jüant, adta hírül a Shanghai Securities News napilap meg nem nevezett forrásra hivatkozva. Az asszony annak a Huang Guangyunak a felesége, akinek tavaly novemberi rejtélyes eltűnését szintén a hatóságok számlájára írják. Az elektronikus berendezéseket forgalmazó vállalat vezetőjét (aki egyben az ország egyik leggazdagabb embere) és nejét feltehetően gazdasági bűncselekménnyel vádolják.


Mit csináltak a miliomosok 2008-ban?

2009. január 06.

2008 nem számított a legjobb évnek a leggazdagabbak világában, a recesszió miatt a milliárdosok egy része komoly veszteségeket könyvelhetett el. Ennek ellenére sokan a tavalyi évben sem fogtak vissza a költekezésből, akik pedig igen, nem feltétlenül a luxuscikkeken, hanem személyzetükön és a szeretőknek szánt juttatásokon kezdték a spórolást.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5