Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kilakoltatták az örökösnőt 750 milliós házából

2009. február 25.

Többször is kilakoltatták, de mindig visszaköltözött házába egy idős brit nő, akit egy csaló rávett, hogy többmilliós kölcsönt vegyen fel. A milliomos felmenőkkel rendelkező örökösnő nem tudta fizetni a részleteket, így előbb-utóbb el kell költöznie a több mint 2 millió fontos, jelzáloggal terhelt ingatlanból.


Kikosarazta a színésznő a mágnást a bécsi Operabálon

2009. február 20.

53. alkalommal rendezték meg tegnap a bécsi Operabált, amelynek díszvendége a Született feleségek sztárja, Nicolette Sheridan volt. A bálon, amelyet számos botrányszagú esemény kísért, a tavalyinál jóval kevesebben vettek részt.


Nem adtak virágot a milliomosok Bocellinek

2009. február 19.

Az orosz szokások ellenére senki nem vitt virágot Andrea Bocellinek, aki a minap lépett fel a Moszkva legelőkelőbb negyedében lévő Barvikha Luxury Village koncerttermében dúsgazdag helyiek előtt.


A valódi luxus túléli a válságot

2009. február 18.

A valódi luxust nem veszélyezteti a gazdasági recesszió, derült ki egy egyesült államokbeli tanulmányból. A válság miatt a luxus fogalma átértékelődik, az igazán exkluzív termékek csak a leggazdagabbak számára lesznek elérhetők.


Kiforgatják vagyonukból gazdag feleségüket a férjek

2009. február 18.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a házasság felbomlása után a férfiak is igényt tartanak a tartásdíjra, főleg ha exfeleségük velük ellentétben milliókat keres. A jelenség nemcsak a sztárok világára jellemző.


Hat nőt vesztett el egyszerre a gazdag üzletember

2009. február 17.

Többfordulós versennyel akarta ötről egyre csökkenteni szeretőinek számát egy dúsgazdag kínai üzletember. Arra azonban nem számított, hogy vgül egyedül marad, és a felesége is elhagyja.


Gazdagokkal jobb az ágyban

2009. február 12.

A legújabb felmérés szerint a méret igenis számít, ha nem is abban az értelemben, ahogy a legtöbben gondolják. Ha a pénztárca, illetve bankszámla méretének jelentőségéről van szó, a hölgyek jobban szeretnek a tehetősebbekkel ágyba bújni.


Kerülik a szemkontaktust a gazdagok

2009. február 11.

Egy egyesült államokbeli pszichológiai tanulmány szerint van összefüggés a szemkontaktus és az anyagi helyzet között. A szerzők szerint a gazdagok általában kerülik az idegen tekinteteket, mert állandóan célpontnak érzik magukat.


Született feleség a bécsi Operabálon

2009. január 30.

Nicolette Sheridan lesz a február 19-ei bécsi Operabál díszvendége. Az immár 53. alkalommal megrendezésre kerülő esemény azonban az idén valószínűleg némileg visszafogottabb lesz, a gazdasági válságra hivatkozva több sztárvendég visszamondta részvételét.


A gazdagok kedvenc italai

2009. január 28.

A Luxury Intstitute felmérést végzett a fogyasztók között kedvenc boraikkal, pezsgőikkel és röviditalaikkal kapcsolatban, amely során több mint 1200 gazdag fogyasztót kérdeztek kedvenc italaikról. Mint kiderült, a felső tízezer elsősorban a klasszikus italokat preferálja, így került a listára a Dom Perignon és a Courvoisier.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5