Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

New Yorkban él a legtöbb gazdag

2009. március 17.

A világ legtöbb dollármilliárdosát felvonultató városainak listáját évről évre elkészítik, ennek az élén ismét New York áll, annak ellenére, hogy a gazdasági válság hatására az milliárdos vagyonnal bírók ötödét elveszítette. Moszkva még a második helynél is lejjebb csúszott.


Lecsúszó orosz milliárdosok

2009. március 16.

A válság nyomán erősen megfogyatkozott az orosz dúsgazdagok vagyona, ahogy létszámuk is. Miközben tavaly a Forbes magazin listáján 87 orosz szerepelt, vagyis majd kétszer annyi, mint az előző évben, az idei listán már mindössze 32 maradt. A világ húsz leggazdagabb embere között idén már nincs orosz.


A gazdasági válság miatt nem fizetne elvált nejének egy milliárdos

2009. március 15.

Jogtörténeti jelentőségű pert indított egy brit milliárdos. A gazdasági válságra és megcsappant vagyonára hivatkozva arra tesz kísérletet, hogy lecsökkentse a tavaly megállapított 3,5 milliárdos válási összeget.


Szökött rab is felkerült a leggazdagabbak listájára

2009. március 12.

Alaposan átrendezte a világ legtehetősebb embereinek vagyonlistáját a gazdasági világválság, a Forbes magazin legújabb összeállításába 800-nál is kevesebben kerültek be. Még mindig Bill Gates a leggazdagabb, az újoncok között pedig egy mexikói drogbáró is szerepel.


Az újgenerációs brit sztárok és kékvérűek listája

2009. március 11.

A Tatler magazin idén is összeállította azon híres és gazdag fiatalok listáját, akik közismertnek számítanak az Egyesült Királyságban, és gyakran szerepelnek a magazinokban. Az összeállításban főként kékvérű örökösök, milliomosok és modellek szerepelnek, valamint azok a szerencsések, akikkel hajlandóak barátkozni.


Túlragyogták a sztárok a Dolce&Gabbana divatbemutatót

2009. március 06.

A Dolce&Gabbana legutóbbi milánói bemutatójának valódi sztárjai nem a kifutó modelljei, hanem az első sorokban helyet foglaló gyönyörű és dúsgazdag hírességek voltak, akiknek valószínűleg egyáltalán nem okoz gondot a kollekció darabjainak megvásárlása.


Stratégiai okok miatt szívesen adakoznak a gazdagok

2009. március 05.

Nem csökken a jómódú amerikaiak adományozási kedve egy felmérés szerint. A megkérdezettek valamivel több mint 50 százaléka azt állítja, hogy akkor is adományozni fog, ha nem kap olyan adókedvezményt cserébe, mint amit korábban kapott. Majdnem ugyanennyien úgy gondolják, hogy általában az adományozási kedvre semmilyen hatással nem lenne egy ilyen lépés.


Tolonganak az oroszok a milánói luxusboltokban

2009. március 05.

Bár erősen megérezték a válságot az orosz gazdagok is, ennek ellenére ők tolonganak mostanában a legnagyobb számban a milánói luxusboltokban. Néhány éve még az amerikaiak és a japánok voltak az olasz butikok törzsvásárlói, ők azonban manapság hanyagolják a fényűző bevásárlásokat.


Kétmillió forintos borravalót kapott a pincérnő

2009. március 03.

Majdnem kétmillió forintos borravalót kapott az a szerencsés, Anna nevű londoni pincérnő, aki a napokban kiszolgált egy, a barátaival mulatozó bankárt. A férfi közel 15 millió forintnak megfelelő összeget hagyott a night klubban.


20 évig élt szegénységben az igazi gettó milliomos

2009. március 01.

Hamisítatlan gettó milliomosnak számít egy indiai nő, aki a legnagyobb szegénységből küzdötte fel magát, és ma egy 14 milliárd forintos cégbirodalmat irányít. Kalpana Saroj élete első húsz évét töltötte nyomornegyedben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5