Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Floridai luxusapartmanjába jár nyaralni a gazdag képviselőpár

2009. április 07.

Peter és Iris Robinson az Egyesült Királyság legjobban fizetett alsóházi képviselői, közös éves keresetük tavaly közel 200 millió forintnak megfelelő összeg volt. A házaspár három luxusotthont, többek között egy floridai nyaralót tart fent adófizetők által biztosított jövedelemből.


Rács mögé került a mások pénzéből élő üzletember

2009. április 04.

Több mint 1700 embertől csalt ki pénzt egy igazgató az Egyesült Királyságban. A férfi és négy magas beosztásban levő alkalmazottja extravagáns életstílust folytattak, és mintegy 26 milliárd forintnak megfelelő összeget költöttek el autókra és egyéb luxuscikkekre.


12 milliárdot költött el bosszúból a megcsalt feleség

2009. március 30.

Mel Gibson felesége állítólag csaknem 12 milliárd forintnak megfelelő összeget költött el egy templom építésére, állítólag bosszúból, miután újabb, férje hűtlenségét bizonyító hírek láttak napvilágot.


Mivel kereshetünk a jövőben milliárdokat?

2009. március 30.

Bár a gazdasági válság miatt számos milliárdos elvesztette vagyona jelentős részét, akadnak olyan területek, amelyek a jövőben dollármilliárdokat hozhatnak azoknak, akik a megfelelő időben és módon aknázzák ki az ígéretes lehetőségeket. Géntechnológia, alternatív energiaforrások, oktatás és közösségi oldalak - tippek leendő milliárdosoknak.


Autókat kap ajándékba az elkényeztetett tinédzser

2009. március 29.

Jordan Smith valószínűleg az Egyesült Királyság legjobban elkényeztetett, és egyben egyik leggazdagabb tinédzsere. Bár még nincs jogosítványa, két autó tulajdonosa, ezenkívül gyémántékszerek, quadok, egy jet ski és számos dizájnerholmi is a birtokában van. Csak a tavalyi évben 17 milliót költöttek az igényei kielégítésére.


Foglyul ejtették az egyik leggazdagabb brit asszonyt

2009. március 25.

Saját házában esett foglyul az Egyesült Királyság egyik leggazdagabb asszonya. A multimilliomos idős nőt férjével együtt két betörő zárta be az egyik helyiségbe, majd ékszereket és pénzt zsákmányoltak a Lofthouse-rezidenciáról.


Olcsóbb lesz a milliárdosok élete Szardínián

2009. március 25.

Szardínia új tartományi vezetője eltörli a dúsgazdagokat sújtó adót, amely eddig távol tartotta a napfényes szigettől a jómódú és sértett milliárdosokat. A luxusadó megszüntetéséből most többek között a szigeten nyaralóval rendelkező Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök is nagy hasznot húz.


Viszonyából gazdagodik a herceg barátnője

2009. március 23.

Kate Middleton családjának csomagküldő cége nem kevés haszonra tesz szert a sokak feltételezése szerint leendő hercegnő és Vilmos herceg immár ötéves kapcsolatából, legalábbis a királyi család néhány tagja szerint. Kate ugyanis, akinek anyagi helyzete már évek óta foglalkoztatja a Buckingham-palota lakóit, gyerekzsúrokra szánt hercegnős kiegészítőket és ruhákat árusít.


Jósnő csalta ki a milliomosnő örökségét

2009. március 22.

Öröksége nagy részét egy jósra költötte el egy svéd milliomos exfelesége. A hiszékeny asszony összesen 3,2 millió svéd koronát fizetett ki különféle varázslatokért, egy üveg vízért és néhány galambtollért.


Akik milliárdokat kerestek a válság idején

2009. március 17.

A gazdasági válság miatt szinte az összes üzletember vagyona megcsappant, akadnak olyanok, akik nem vesztettek, hanem nyertek a recesszióval. Összegyűjtöttük azokat a milliárdosokat, akik gazdagabbak, mint tavaly.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5