Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Új magazin indul a leggazdagabbaknak

2009. április 29.

Új luxusmagazint dob piacra az Egyesült Államokban a szingapúri CR Media csoport. A Prestige New York 50 ezer példányban fog megjelenni, előfizetőinek jövedelme pedig legalább 10 millió dollár.


Nehéz helyzetben a brit szupergazdagok

2009. április 27.

Vagyonuk csaknem 40 százalékát vesztették el a leggazdagabb britek a pénzügyi válságot kísérő tőzsdei és ingatlanpiaci árfolyam-összeomlás miatt.


A szegényedő milliomosfeleségek nehéz élete

2009. április 27.

Az életmódmagazinokban egyre több olyan, luxushoz szokott milliomosfeleség vallomása jelenik meg, akiknek a gazdasági válság miatt lejjebb kell adniuk fényűző életmódjukból. A Portfolio.com oldalon olvasható beszámoló szerzőjét, akinek legnagyobb problémája, hogy hol rendezze meg férje születésnapi partiját, sikerült azonosítani is.


Kisemmizni készül volt férjét Németország egyik leggazdagabb nője

2009. április 24.

Bíróság elé idézte exférjét Németország egyik leggazdagabb nője, hogy érvényt szerezzem házassági szerződésének. Ha sikerrel jár, a férfi egy fillért sem kap a nő 100 millió fontos vagyonából.


Milliárdokat kereshet az év legvalószínűtlenebb sztárja

2009. április 23.

Néhány éven belül akár milliomos is lehet Susan Boyle, a nemrég felfedezett, 47 éves skót tehetség, akit egyesek az idei év legvalószínűtlenebb sztárjának tartanak. Ehhez az is kell, hogy jól játssza ki a lapjait, vélik a Forbes magazin szerzői.


A válság vesztes sztárjai

2009. április 19.

Az ingatlanpiac válsága nemcsak az üzletemberek, hanem a hírességek bankszámlájára is hatással van. Bezárt éttermek, évek óta eladó luxusrezidenciák jelzik a sztárok anyagi helyzetében bekövetkezett változásokat. Összegyűjtöttük a legnagyobb veszteseket.


33 milliót örökölt egy terrier

2009. április 18.

Több mint 33 millió forintnak megfelelő összeget hagyott kutyájára egy nemrég elhunyt gazdag brit nő. Eredetileg két állat örökölte volna a kisebb vagyont, de az egyik szintén távozott az élők sorából.


3 milliót fizetett, hogy lánya hasonmása legyen

2009. április 16.

Több mint 3 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai sebészekre egy 50 éves brit nő, hogy úgy nézzen ki, mint nála 22 évvel fiatalabb lánya. Az asszony azt nyilatkozta, hogy nem a férfiak, hanem saját önbecsülése miatt feküdt többször is a kés alá.


Hogyan spórolhatnak a gazdagok?

2009. április 14.

A gazdasági válság szinte mindenkit érint, elég csak egy pillantást vetnünk az idei Forbes-listára, az egyre növekvő számú eladó luxusjachtra vagy ingatlanokra. Bemutatjuk, hogyan csökkenthetik a gazdagok a havi kiadásaikat anélkül, hogy a megszokott életszínvonalukat teljesen fel kelljen adniuk.


220 millióba került eddig Tom Cruise 3 éves lányának taníttatása

2009. április 11.

Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri még nem töltötte be a harmadik életévét, taníttatása máris 1 millió dollárba került szüleinek. A kisgyerek két idegen nyelvet tanul, focizik és táncórákra is jár.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5