Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

80 milliót fizetnek a testőrlovak vendégszerepléséért az arab sejkek

2009. május 22.

Vendégszereplésre hívták Adu Dhabiban élő sejkek a Királyi Lovastestőrség harminc tagját. Az utazás és a kint tartózkodás minden költségét a házigazdák finanszírozzák, és nemcsak a katonák, hanem a lovak is luxuskörülmények között fognak utazni és lakni.


Zenélésből gazdagodott meg a fiatal bűnöző

2009. május 21.

Maga mögött hagyta bűnözői múltját, és rapperként tör babérokra Dizzee Rascal, aki azt állítja, nem az alvilág tette gazdaggá. Az új sztár szerint neki volt választása, és a zene mellett döntött a fegyverek helyett.


Folytatódik a méretverseny a jachttulajdonosok között

2009. május 20.

Noha egyre több hír érkezik áron alul értékesített szuperjachtokról, a Telegraph szerint a piac továbbra is úgy viselkedik, mint korábban. A milliárdosok továbbra is egyre nagyobb hajókat szemelnek ki maguknak, és új modellek is érkeznek idén.


Akik véletlenül kerültek a hollywoodi gazdagok közé

2009. május 20.

Nemcsak kitartó munkával és megingathatatlan akaraterővel lehet valakiből sztár. Hét olyan híresség történetét ismerhetjük meg, akik véletlenül kerültek a hollywoodi filmipar legelőkelőbb csillagai közé.


470 milliós villája van a haknizó énekesnőnek

2009. május 11.

Luxusvillát vásárolt Kaliforniában Leona Lewis. A 24 éves énekesnő egyetlen éjszaka megkereste a 470 millió forintos ingatlan árának kétharmad részét.


Még meg sem született, de már milliomos Wayne Rooney gyereke

2009. május 10.

Már most milliomosnak számít Wayne Rooney születendő gyermeke. A szülők már most számos olyan ajánlatot kaptak, amelynek köszönhetően a millió dolláros bébi sokjegyű bankszámlával vághat neki az életnek.


A gazdag nők kevesebbet költenek, mint a gazdag férfiak

2009. május 07.

A Wall Street Journal egyik blogja egy olyan felmérést tett közzé, amely a dúsgazdag nők pénzköltési szokásait vizsgálja. A kutatás arra próbált meg választ keresni, nem igazán sok sikerrel, hogy az igen tehetős hölgyek, vagy az urak pénztárcája nyílik meg könnyebben.


Meghalt a milliárdos életét megmentő mérnök

2009. május 03.

Műszaki hibát, és ezáltal halálos helikopter-szerencsétlenséget akartak előidézni Anil Ambani, India egyik leggazdagabb emberének titokzatos ellenségei, állította a gépet karbantartó mérnök. A milliárdos életét megmentő férfit azóta életét vesztette egy vonatbalesetben.


160 milliárdot vesztett a leggazdagabb magyar

2009. április 30.

Mintegy 380 milliárddal kevesebb pénzük van a legtehetősebb magyaroknak, mint tavaly, derült ki a Napi Gazdaság legújabb, a 100 leggazdagabb című kiadványából. Továbbra is Demján Sándor vezeti a vagyonlistát, a válság azonban alaposan átrendezte a korábbi sorrendet.


Feleségül akarja venni fiatal szeretőjét a milliomos rocker

2009. április 29.

Feleségül akarja venni nála több mint 40 évvel fiatalabb szeretőjét Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa. A sokjegyű bankszámlával rendelkező rockernek előbb azonban el kell válnia jelenlegi feleségétől.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5