Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kisorsolja egy üzletember a luxusautóját és a házát

2009. június 12.

Elvált, ezért új életet akar kezdeni egy dúsgazdag brit bankár, mégpedig úgy, hogy az általa készített nyereményjáték győztesének ajándékozza a vagyonát képező házat, autót és hajót. Ha az összes sorsjegyet eladja, akár 4 millió fontos bevételre is szert tehet.


Bíróság elé került az agresszív lottónyertes

2009. június 11.

230 ezer forintnak megfelelő összegre büntették meg azt a brit lottónyertest, aki kétszer is rátámadt egy kereskedőre, amikor az szóba hozott egy 7 éve ki nem fizetett tartozást. A milliomos azt állítja, hogy az eladótól vásárolt jacuzzi nem működött, ezért nem fizette ki a később rendelt 400 fontos tükröt.


Így válnak a milliárdosok

2009. június 08.

A leggazdagabbak válása általában igen hosszadalmas és drága mulatság. Míg van, aki csak egy-egy jachttal, luxusingatlannal vagy magánrepülőgéppel lesz szegényebb, mások a válási összeg kifizetése után akár milliárdos státuszukat is elveszíthetik. Összegyűjtöttük a legbotrányosabb milliárdos-válásokat.


A leggazdagabb kutyák és macskák

2009. június 07.

Nemcsak a világ leggazdagabb embereiről, hanem azok négylábú kedvenceiről is készülnek vagyonlisták. A Bankling.com blog számba vette a legtehetősebb kutyákat és macskákat, akik nemcsak sokjegyű bankszámlával, hanem privát séffel, luxusvillákkal, limuzinokkal is rendelkeznek.


Elvesztette vagyonát a könyörtelen milliomos

2009. június 05.

Tönkrement az Apprentice című brit gazdasági valóságshow egyik állandó szereplője, a jelölteket vizsgáztató milliomos, Paul Kemsley. Az üzletember ezek után nem tudja ellátni a műsorban a feladatait, így másik kérdező keseríti meg a gyakornokok életét.


Szegény íróhoz ment feleségül a milliomosnő

2009. június 04.

Egy dúsgazdag üzletember lánya megosztotta a Daily Mail olvasóival azt, hogy milyen egy szerény anyagi körülmények között élő író feleségének lenni. A pár hat évvel ezelőtt ismerkedett meg, és a társadalmi különbségek miatt eleinte egyikük sem bízott abban, hogy kapcsolatuk komolyra fordulhat.


300 ezer forintos átlagfizetés az aranyélet országában

2009. június 04.

Mindössze délután két óráig dolgoznak az emberek a Moamer Kadafi vezette afrikai országban, az átlagkereset pedig 300 ezer forint körül mozog. Mindez a nagy olajtartalékoknak köszönhető. A sziesztához ragaszkodnak, alkoholt fogyasztaniuk pedig szigorúan tilos.


Falujára hagyta vagyonát az egykori kémnő

2009. június 01.

Összesen 130 millió forintnak megfelelő összeget hagyott arra a walesi falura egy tehetős özvegy, ahol élete utolsó 30 évét töltötte. A titkosszolgálati kiképzést is kapott asszony egyetlen élő rokona mindössze 3 milliót örökölt.


10 hónap után találta meg a nyertes a 2 milliárdot érő szelvényt

2009. május 28.

Családi pénzszűke miatt ellenőrizte régi lottószelvényeit egy nő Ausztráliában. Kiderült, hogy a harmincas éveiben járó egyetemista összesen 2 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert egy olyan szelvénnyel, ami 10 hónapja lapult a fiók mélyén.


Kevés tag léphet be a milliomosok Facebookjába

2009. május 26.

A The-sphere.com egy kizárólag VIP vendégek számára fenntartott, zárt körű közösségi oldal. Aki bebocsátást szeretne, be kell bizonyítani, hogy méltó rá. Az oldal ötletének atyja, David Manoukian cáfolja, hogy az új közösségi site a gazdagok Facebook-ja lenne. Szerinte nem a bankszámlán lévő összeg számít, hanem az életstílus.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5