Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Már az olcsóbb luxusvillákra vadásznak az orosz gazdagok a francia Riviérán

2009. július 10.

Visszafogottabban költenek a külföldi elit ingatlanokra a krízis idejében az oroszok, de most sincs ok a panaszra, hiszen a vásárlási kedvük nem múlt el. Az utóbbi időben az olcsóbb villákat keresik, de a cél még mindig a francia Riviéra.


A gazdag nők több fiúgyermeket szülnek

2009. július 10.

Egy holland tudományos intézet jelentős számú mintát vizsgálva kutatta, igaz-e, hogy a gazdag nőknek inkább fiú, a szegénynek inkább lánygyermeke születik. A számok bizonyítják, hogy ez valóban így van, a tudósok evolúciós okokkal magyarázzák a jelenséget. Egy jó körülmények között felnövekvő fiúnak később több gyereke lehet, mint egy lánynak.


Brutális kalózvadászatot rendeznek gazdagoknak

2009. július 07.

Új szórakozást talált ki néhány orosz üzletember az unatkozó milliomosok, milliárdosok számára az Ádeni-öböl nemzetközi vizein: napi hatezer dollárért kalózvadászatra viszik a gazdagokat.


Kisemmizte exférjét Németország egyik leggazdagabb nője

2009. július 05.

Szinte üres kézzel távozik a házasságból Németország egyik leggazdagabb nőjének exférje. A brit bíróság döntése alapján Katrin Radmacher érvényt szerezhet házassági szerződésének, annak ellenére, hogy Németországban írták alá az esküvő előtt 4 nappal.


Évi 2 millióért akar focistafeleséget faragni lányából egy brit asszony

2009. június 30.

Egy brit asszony a fejébe vette, hogy lányából híres és gazdag sztárt nevel. Mrs Whitehead nem sajnál évente 2 milliót arra fordítani, hogy a 11 éves tinédzser úgy nézzen ki, mint a híres focistafeleség, Cheryl Cole.


330 millió egy vacsora a milliárdossal

2009. június 29.

Az idén 330 millió forintnak megfelelő összegért kelt el a Warren Buffett társaságában elkölthető vacsora. A világ második leggazdagabb emberével való közös étkezésért legtöbbet ajánló licitáló nevét egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.


Ingyen viszi luxusnyaralásra alkalmazottait a dúsgazdag üzletasszony

2009. június 24.

Ingyen nyaralhatott családjával együtt Oprah Winfrey több mint száz alkalmazottja. A milliárdos műsorvezetőnő ezúttal tíznapos, földközi-tengeri hajóútra vitte el a dolgozókat, és állta az utazás félmillió fontra becsült költségeit.


A botránykeltő rendező szerint a gazdagok okozták a válságot

2009. június 22.

Michael Moore, a botránykeltőként ismert rendező új filmjében a gazdasági világválságot vizsgálja meg. A bemutatót októberre tervezik, és Moore valószínűleg ezúttal sem fogja vissza magát, ha messzemenő következtetéseket akar levonni. Szerinte ugyanis a gazdagok tehetnek a recesszióról.


Négyszázan csaptak le a társkereső oldalon a milliomosnőre

2009. június 17.

Csaknem 400 férfi jelentkezett a Sunoo nevű dél-koreai társkereső weboldalon feladott hirdetésre. A 49 éves hölgy 3,6 milliárd forintnyi összeggel a zsebében keresi a lelki társát. Lesz kikből válogatni.


Dollármilliárdok vannak a leggazdagabb ukrán zsebében

2009. június 12.

Hetvenszázalékos vagyonvesztése ellenére továbbra is Rinat Ahmetov donyecki üzletember vezeti az 50 leggazdagabb ukrán listáját, amelyet negyedik alkalommal állított össze a kijevi Korreszpondent heti hírmagazin.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5