Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

A pénz megfiatalítja az öregeket

2009. július 25.

Egy Egyesült Államokban készült felmérés szerint azok, akik többet keresnek, fiatalabbnak érzik magukat, mint a szerényebb jövedelemmel rendelkezők. Minél idősebbeket kérdeztek meg a Pew Research felmérése során, annál nyilvánvalóbb lett a különbség.


Elveszett 140 ezer forintos cipőjére vadászik egy nő

2009. július 23.

Elvesztette 140 ezer forintos értéket képviselő, Christian Louboutin cipői egyikét egy divatbolond brit nő. A modern Hamupipőke mindent megtesz azért, hogy megtalálja a leopárdmintás magas sarkút, amiből nem készít többet a dizájnercég.


10 milliós fogsort készíttet a beszédhibás bokszoló

2009. július 21.

Meg szeretne szabadulni az ismertetőjelévé vált selypítéstől Chris Eubank egykori bokszoló, és a cél érdekében hajlandó akár 30 ezer fontot, vagyis közel 10 millió forintot is áldozni egy új fogsorra.


Százmilliókat keresnek a középkorú szupermodellek

2009. július 21.

Több mint két évtizednyi munka után is számos százmilliós szerződés közül választhatnak a kilencvenes évek szupermodelljei. A luxusmárkák előszeretettel alkalmazzák őket tehetős, középkorú nőknek szóló kampányaikban, és az ő esetükben az anyaság kifejezetten előnyt jelent.


Repülőgépmágnásnak adta ki magát egy tinédzser

2009. július 20.

Húszas éveiben járó dúsgazdag üzletembernek adta ki magát és számos légügyi vezetőt tévesztett meg egy brit tinédzser. A 17 éves csaló ellen, aki egy saját légitársaság alapításával kapcsolatban szervezett tárgyalásokat, a rendőrség nem emelt vádat.


Elkelt a szexi örökösnő

2009. július 19.

A napokban elkelt Donald Trump ingatlanmágnás lánya, a modellként és újabban üzletasszonyként is dolgozó Ivanka. Az eljegyzés hírét maga az örökösnő tárta a nyilvánosság elé az egyik közösségi oldalon.


Megdől a műsorvezetői gázsik rekordja

2009. július 15.

Évente 3 milliárd forintos álomfizetést kap Ryan Seacrest műsorvezető az American Idol gyártójától egy nemrég kötött szerződés értelmében. A médiasztár valószínűleg minden idők legjobban kereső műsorvezetője lesz.


Hetente több mint tízmillió kell a grófnő megélhetéséhez

2009. július 14.

A házassági szerződésben szereplő összeg mintegy háromszorosát, csaknem 20 milliárd forintot követel férjétől egy válófélben levő svéd grófnő. A hatalmas összegre azért van szüksége, mert állítása szerint hetente 53 ezer dollár szükséges kiadásai fedezéséhez.


A leggazdagabb bevándorlók

2009. július 13.

A Forbes magazin hagyományos, leggazdagabbakat tartalmazó összeállításában sok példát találunk olyan üzletemberre, akik választott hazájukban lettek sikeresek. A cikkünkben szereplő példák számára valóban "Amerika a lehetőségek földje". Az idősebbek között természetesen ott találjuk Soros Györgyöt, a fiatalok között pedig meglepő az internetes guruk magas aránya.


Bármi áron elkerülné a szegénységet a tönrement milliomosnő

2009. július 11.

A csődbe ment Yellowstone Club társalapítója, Edra Blixseth ezúttal egy több mint egymillió dolláros illegális átutalás miatt felelhet a bíróságnak. Nem állnak jól a pénzügyei, hiszen miután eladta a milliomosok klubját, még mindig maradt 357 millió dollár tartozása.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5