Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legbotrányosabb életű örökösök

2009. augusztus 04.

A hatalmas örökség és gondtalanság sokszor nem jár együtt a visszafogott, példaértékű életvitellel és a földi javak csendes élvezetével. A milliárdosok örökösei, akik egyáltalán nem vették ki a részüket szüleik munkájából, gyakran égetik a két végén a gyertyát, vagy nem bánnak tisztességesen a rájuk bízott vagyonnal. Összegyűjtöttük a legbotrányosabb életű örökösöket és örökösnőket.


Ki számít ma milliomosnak?

2009. július 31.

Számos helyen olvashatunk arról, hogy a milliomosok száma világszerte csökken, és felmerül a kérdés, hogy ma ki számít milliomosnak, és mi alapján kaphatjuk meg ezt a jelzőt. A fogalom jelentése attól is függ, hogy a világ melyik részén élünk, és akad, aki szerint a ház nem tekinthető a nettó vagyon részének.


Meghalt a világ egyik legszebb asszonyának tartott királynő

2009. július 30.

Elhunyt Gayatri Devi, Dzsaipur utolsó királynője, akit a világ egyik legszebb asszonyának tartottak. Az asszony húszéves korában ment feleségül Dzsaipur néhai maharadzsájához.


Sarapova a leggazdagabb orosz sztár

2009. július 29.

Maria Sarapova lett idén is a leggazdagabb orosz híresség, legalábbis a Forbes szerint. A csinos teniszező tavaly 22 millió dolláros (4,1 milliárd forintos) bevételre tett szert, és ezzel lekörözte Oroszország leghíresebb énekesnőjét, Alla Pugacsovát is, aki 3,7 millió dolláros (692 millió forintos) éves fizetéssel büszkélkedhet.


Rajzfilmfigura lesz a világ második leggazdagabb embere

2009. július 29.

A világ második leggazdagabb embere már eddig is számos címet mondhatott a magáénak: filantrópusként, befektetőként, íróként is bizonyított. A 78 éves milliárdos karriertörténete újabb epizódhoz ért, ugyanis rajzfilmfiguraként láthatjuk viszont egy gyerekeknek készült gazdasági oktatófilmben.


Közel 200 milliónyit nyert ugyanazon a napon két sorsjeggyel egy férfi

2009. július 28.

Néhány óra különbséggel kétszer is nyert ugyanazon a napon kaparós sorsjegyekkel egy egyesült államokbeli férfi. Több mint 1 millió dollárt vihetett haza.


Budapesti gimnazista lett az Anna-bál szépe

2009. július 27.

Farkas Viktória 18 éves budapesti gimnazistát választották a 184. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynőjévé a Duna Televízió nézőinek szavazatai alapján.


A gazdag nők kétszer annyit adakoznak, mint a gazdag férfiak

2009. július 27.

A Ledbury Research nevű cég kutatása szerint a sokjegyű bankszámlával megáldott hölgyek szívesebben nyúlnak a zsebükbe, ha jótékonykodásról van szó, mint a dúsgazdag férfiak, és csaknem kétszer annyit áldoznak adakozásra.


20 milliót is kereshetnek egy év alatt a képzett dadák

2009. július 26.

Egyre nagyobb elvárásoknak kell megfelelniük a tehetős családoknál munkát vállaló dadáknak, cserébe viszont álomfizetést és bónuszként akár ajándék autót is kaphatnak. Egy elit dada akár 20 millió forintnak megfelelő összeget is megkereshet egy évben. Vízimentők, edzők és sok nyelven beszélő bébicsőszök előnyben.


2 milliárdos jachttal ajándékozta meg magát a 96 éves mágnás

2009. július 25.

Egy 25 méteres jachttal ajándékozta meg magát 96. születésnapja alkalmából Maersk Mc-Kinney Moller dán hajómágnás. A fényűző ajándék a milliárdos jachtjainak sorában a nyolcadik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5