Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

150 milliót keres az arcával a focistafeleség

2009. augusztus 29.

Félmillió fontos szerződést kötött a L’Oreal kozmetikai céggel Cheryl Cole. A focistafeleség a vállalat őszi televíziós kampányának arca lesz.


Milliomos férjre vadászik egy televíziós asszisztens

2009. augusztus 25.

Milliomos bankszámlával rendelkező férj keresésébe fogott egy brit televíziós asszisztens. Rebecca Arnolds megváltoztatta a külsejét és több házasságközvetítőnél is próbálkozott, tapasztalatait pedig egy dokumentumfilmen örökítette meg.


Egy napig bárki lehet a hírhedt milliárdos sofőrje

2009. augusztus 22.

Richard Branson egynapos szakmai gyakorlatot ajánlott fel, az állásra jelentkezők közül valaki 24 óráig lehet a milliárdos sofőrje. Az előírás csupán annyi, hogy ausztrál legyen az illető, és persze jogosítvány sem árt.


Elrabolták egy nigériai multimilliomos feleségét

2009. augusztus 20.

Két ismeretlen fegyveres elrabolta egy nigériai multimilliomos feleségét. Az eset néhány órával azután történt, hogy szabadon engedték Pete Edochie nigériai színészt, akit korábban emberrablásért ítéltek el.


Százmilliós ékszerekkel kárpótolta megcsalt nejét egy brit férj

2009. augusztus 18.

Közel százmilliós bevételt hozott egy árverésen az az ékszergyűjtemény, amelynek darabjait egy tehetős brit férj vásárolta nejének. Minden egyes alkalommal, amikor Robert Charlton félrelépett, egy-egy különleges darabbal ajándékozta meg feleségét.


Kiforgatta vagyonából a gazdag komikust exfelesége

2009. augusztus 18.

4 milliárd forinttal távozik a házasságból a Monty Python tagjának harmadik felesége. A tekintélyes válási összegnek köszönhetően az asszony jóval gazdagabb lett, mint a komikus John Cleese.


Írország egyik legjobb tanulója egy 18 éves milliomos

2009. augusztus 17.

Írország egyik legjobb tanulója lett az a tinédzser, aki milliókat keresett testvérével közösen alapított szoftvercégének eladásával. A fiatal milliomos minden vágya, hogy a Harvardon tanulhasson tovább.


35 milliót adományozott a magyar származású milliárdos

2009. augusztus 11.

Csaknem 7 milliárdot adományozott Soros György rászoruló New York-i iskolásoknak. A magyar származású milliárdos jótékonysági kampányának hátterében az áll, hogy annak idején pincérként kellett éjszakánként dolgoznia, hogy fedezhesse tanulmányait.


Milliárdosképző egyetemek

2009. augusztus 09.

A Forbes magazin szerint nagyon egyszerű a tennivalónk, ha azt szeretnénk, hogy gyermekünkből milliomos legyen. Csak be kell juttatnunk Cambridge-re, a Harvardra, vagy a Stanfordra. Ezekben az intézményekben ugyanis rengeteg olyan fiatal kap diplomát, aki később dollármilliárdos lesz.


A dúsgazdagokra terhelnék a válság költségeit a Zöldek

2009. augusztus 06.

A milliomosokra kivetett egyszeri adóból fedeznék a pénzügyi válság miatti állami kiadásokat a német ellenzéki Zöldek. A környezetvédő párt kancellárjelöltje, Jürgen Trittin szerint több tízezer eurós különadót kellene kivetni a gazdagokra.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5