Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Futballklubot venne a milliomos bombázó

2009. szeptember 15.

Megvásárolná az idén másodosztályba került Newcastle futballklubot Cheryl Cole, a Girls Aloud zenekar tagja. A milliomos bankszámlával rendelkező focistafeleség állítólag egy konzorcium nevében venné meg a klubot, ha lenne rá elég pénze.


Szaúdi hercegnek adta ki magát és ingyen nyaralt egy fiatal csaló

2009. szeptember 13.

Szaúdi hercegnek adta ki magát és ingyen nyaralt európai és bali luxusszállodákban egy fiatal francia férfi. Amikor rendeznie kellett volna a számláit, egyszerűen eltűnt. Állítólag jelenleg Új-Zélandon tartózkodik.


156 millióért akart feleséget venni a milliomos

2009. szeptember 08.

Csaknem 160 millió forintnyi pénzösszeget ajánlott egy milliomos egy nőnek azért, hogy hagyja el nyugdíjas férjét, és legyen a felesége. Az escortként dolgozó asszony már beadta a válópert.


Milliárdos kínai vevőkre számít az Airbus

2009. szeptember 03.

Az európai légi közlekedési vállalat, az Airbus abban reménykedik, hogy kínai milliárdosok fogják vásárolni az üzleti utazásokat szolgáló magánrepülőgépeket.


Válságban is árat emelnek a luxushotelek

2009. szeptember 03.

Míg sok prémium kategóriás szálláshely árengedménnyel próbálja magához csalogatni a vendégeket, bizonyos szállodákban az árak mintegy 10 százalékkal emelkedtek a tavalyi évhez képest. A keresletet a diplomaták és a gazdag utazók tartják fent.


Kitiltották a golfpályákról a szexi labdaszedő modelleket

2009. szeptember 02.

Kitiltották az Egyesült Királyság legnagyobb golfklubjai a pályákról azokat a hoszteszeket, akik a labdaszedés mellett a klubok bárjában szórakoztatják a játékosokat. Döntésüket azzal indokolták, hogy egyáltalán nem tesz jót a sport hírnevének a szexista szolgáltatás.


Hol keresnek a legjobban Európában?

2009. szeptember 02.

Zürichbe érdemes költöznie annak, aki igazán jól akar keresni Európában, legalábbis a Forbes magazin szerint. A lap online változata rangsorolta a kontinens legjobban fizető városait.


Összeállították az ötven leggazdagabb arab listáját

2009. szeptember 01.

Ismét összeállította a leggazdagabb ötven arab listáját az Arabian Business című lap. A mágnások és sejkek ismét szegényebbek lettek december óta, a győztes azonban megőrizte első helyét.


Jól fizető állást kapott az exelnök lánya

2009. augusztus 31.

A New York-i NBC tévécsatorna munkatársa lesz George W. Bush, az Egyesült Államok korábbi elnökének lánya. Jenna Bush Hager főként oktatással kapcsolatos anyagokat készít majd, és nem tervezi azt, hogy a Fehér Házban szerzett tapasztalatait megosztja a nézőkkel.


Minden idők leggazdagabb emberei

2009. augusztus 31.

A Forbes listája szerint a világ leggazdagabb emberének titulusáért évek óta Bill Gates, Warren Buffet és Carlos Slim verseng. A Microsoft alapítója tavaly csak a harmadik volt, idén azonban ismét az ő vagyonát becsülték legtöbbre. Ezek a milliárdok azonban nem tűnnek soknak akkor, ha történelmi viszonylatban vizsgálódunk. Minden idők leggazdagabbjának vagyona ugyanis 318 milliárd dollár volt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5