Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon


Üvegvisszaváltásból gazdagodott meg a hajléktalan tőzsdéző


2009. október 16.

A hajléktalanból lett tőzsdéző az a 63 éves orosz férfi, aki rengeteg pénzt gyűjtött össze a visszaváltott üres üvegekből. Ebből az összegből rendezte életét, és az utca helyett a tőzsdén keresi a boldogulást.


Aranyrudat árul a Harrods

2009. október 16.

76 millió forintos aranyrudat is vehetnek a londoni Harrods áruház tehetős vásárlói. Az üzlet a szárnyaló aranyárakat és az aranyvásárlási kedvet próbálja meg kihasználni.


A jövő milliomosai

2009. október 16.

A sikeres vállalkozás létrehozása nem feltétlenül korfüggő, számos fiatal esélyes arra, hogy hamarosan a dollármilliomosok, esetleg hosszú évek múlva a milliárdosok közé kerüljön. A Business Week az olvasók jelölései és szavazatai alapján választotta ki a legígéretesebb egyesült államokbeli 25 év alatti vállalkozókat.


Óriásit nőtt a brazil olajmilliárdos vagyona

2009. október 13.

Eike Batista tavaly még a milliárdosok Forbes-listájára sem került fel. Idén márciusban már a 61. leggazdagabb ember hírében állt, a jelenlegi vagyona alapján azonban akkor a hetedik helyre került volna. Ráadásul az üzletember nemrég olajat talált Brazíliában, így részvényeinek értéke tovább szárnyalhat.


Százmilliókat költ lányára Tom Cruise

2009. október 11.

A Cruise házaspár 3 éves lánya állítólag mindent megkap, amit szeretne, és csak dizájnerholmikkal zsúfolt gardróbja 2 millió fontot, csaknem 600 millió forintot ér. Az elkényeztetett sztárcsemete hétköznapjairól a családhoz közel álló források számoltak be a Daily Mailnek.Milliókat sikkasztott a szegényeknek egy bankár

2009. október 07.

Egy év és egy nap börtönt kapott egy amerikai nő, aki bankárként a szegény ügyfeleknek sikkasztott. Szokása miatt női Robin Hoodnak is nevezik az asszonyt.


Óriásit buktak a német milliárdosok

2009. október 07.

A tavalyi 122-ről 99-re esett az egymilliárd eurót meghaladó vagyonnal rendelkező németországi magánszemélyek vagy családok száma, és egy év alatt 12 százalékkal csökkent a 100 leggazdagabb német vagyona. Az élelmiszerdiszkontokat megkímélte a válság.


Szegényednek a román gazdagok

2009. október 05.

Negyedével csökkent a válság miatt a román milliárdosok vagyona. A tavalyi adatokhoz képest megvizsgálták a leggazdagabb 500 román üzletember vagyonát, amely összesítve eléri a 29 milliárd eurót. A román felmérés is a Forbes-lista mintájára készült.


A gazdag nők jobban félnek a válástól

2009. szeptember 25.

Ahogy növekszik a gazdag nők száma a világban, úgy lesz egyre kényesebb kérdés számukra is a váláskor megszabott anyagi hozzájárulás a kisebb pénztárcájú házastársnak. A dolog az Egyesült Királyságban odáig fajult, hogy egy befolyásos családjogi szakértő reformokat akar.


300 milliónyit rabolt össze egy gazdag nőkre specializálódott testvérpár

2009. szeptember 23.

Daniel Mykoo összesen 84 rablást ismert el, amelyeket többnyire London előkelő részein, így Hampstead és Chelsea területén követett el, néha testvérével közösen. A gazdag nőkre szakosodott testvérpár legtöbbször készpénzt és ékszereket vitt magával. Az okozott kár egymillió fontra, vagyis közel 300 millió forintra tehető.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5