Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Obama csak a hatodik leggazdagabb amerikai tisztviselő

2009. november 09.

Barack Obama elnök 3,7 millió dolláros vagyonával az amerikai kormányzat hatodik leggazdagabb tisztviselője. Külügyminisztere, Hillary Clinton is gazdagabb nála.


Továbbra is önkormányzati lakásban él a lottónyertes pár

2009. november 05.

Még mindig kétszobás önkormányzati lakásban él az a pár, aki egy éve több mint egymilliárd forintnyi összeget nyert a lottón. A házaspárt sokan bírálják, amiért nem adják át egy rászoruló családnak az önkormányzati lakást, amelyért heti 20 ezer forintnak megfelelő összeget fizetnek.


Serena Williams kereseti csúcsot állított fel

2009. november 03.

A legutóbbi idényben több mint 1,2 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett Serena Willams. Az egyesült államokbeli teniszezőnő ezzel kereseti csúcsot állított fel.


Hogyan válhat milliomossá a gyerekünk?

2009. október 27.

Sokan már gyerekként arról álmodoznak, hogy egyszer a milliomosok gondtalan életét élhetik. Ahhoz azonban, hogy a csemeték felnőttkorukban sokjegyű bankszámlával rendelkezzenek, nem árt, ha a szülők nyernek a lottón, vagy már a babák születésekor elkezdenek takarékoskodni.


Három napig a milliomosoké volt Moszkva

2009. október 26.

Véget ért a moszkvai Milliomosok Vására, amelyre a szervezők szerint idén rányomta a bélyegét a gazdasági válság. Az október 23-án megnyitott luxusvásáron a korábbinál kisebb létszámban megjelent kiállítók a visszaesett keresletre panaszkodtak.


Másfél milliós nászajándéklistát készített az egykori modell

2009. október 25.

Vagyonához képest szerény, 1,6 millió forintos nászajándéklistát állított össze Ivanka Trump, Donald Trump milliárdos lánya. A modellként és újabban üzletasszonyként is dolgozó örökösnő igényei között ezüsttárgyak és főként konyhai eszközök szerepelnek.


180 milliót költött el férje távollétében a megcsalt feleség

2009. október 22.

Évi 265 millió forintos tartásdíjjal akar távozni a házasságból egy dúsgazdag sportriporter felesége. Az asszony kilenc év alatt csaknem 180 millió forintot költött luxusholmikra gyakran úton lévő és nem kifejezetten hűséges férje pénzéből.


Ronaldo lehet a világ első futballmilliárdosa

2009. október 20.

Percenként 16 ezer fontot, vagyis több mint 4,5 millió forintot keres Cristiano Ronaldo, aki kereseteivel egyes számítások szerint a milliárdosok közé verekszi fel magát hamarosan. Persze nemcsak a futball hoz neki pénzt, legutóbb az Armanival is szerződést kötött fehérneműk reklámozására.


A Topmodell öt és fél milliárdot hozott egy év alatt a műsorvezetőnek

2009. október 20.

Tyra Banks teszi a legtöbbet zsebre az egyesült államokbeli televíziós programokban szereplő nők közül, derült ki a Forbes egyik legújabb kereseti listájából. A Topmodell műsorvezetője 5,4 milliárd forintot vihetett haza egy év alatt.


Orosz faluba költözött szerelme miatt egy olasz milliomos

2009. október 18.

Egy isten háta mögötti orosz faluba költözött szerelme kedvéért egy olasz milliomos. A luxusvilla, az éttermek és a drága ajándékok sem bizonyultak elég hatásosnak ahhoz, hogy Oksana nevű partnere jól érezze magát Olaszországban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5