Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Akik milliárdokat kerestek zacskós levessel és csokival

2010. január 03.

A leggazdagabb egyesült államokbeli famíliák vagyonának megalapozói gyakran a semmiből küzdötték fel magukat. A Forbes alapján bemutatunk néhány milliárdos famíliát, akik kereskedelemből, csokoládéból és zacskós levesből gazdagodtak meg.


Hol vásárolnak karácsonyi ajándékokat a gazdagok?

2009. december 21.

Ha elég vastag a pénztárcánk, és belefér az időnkbe, tökéletes ajándéklelőhely lehet a négy leghíresebb luxusáruház, a Saks, a Barneys, a Harrods és a Neiman Marcus. Dizájnerholmik és jó éttermek egy helyen.


Meglopta a szupermodellt a leszbikus örökösnő

2009. december 01.

Kirabolta korábbi barátnőjét Casey Johnson. A botrányos életű örökösnő ékszereket, ruhákat, hivatalos dokumentumokat lopott a modelltől, a fehérneműjét pedig viselte is.


Mit árulnak el rólunk a táskák?

2009. december 01.

A kézitáskák nemcsak tulajdonosuk ízléséről árulkodnak. Annak, hogy milyen típusút kedvelünk a leginkább, külön pszichológiája van.


Mixerfiút választott a milliárdoslány

2009. november 29.

Egy bartenderhez megy hozzá a csaknem 50 milliárd forintos vagyonnal rendelkező Rebecca Macmillan brit örökösnő. A kékvérű famíliának sincs kifogása a karibi vőlegény ellen, a nagymama például szívesen jár operába vele.


Intim fényképekkel akarta megvédeni gazdag úrnőjét egy komornyik

2009. november 22.

A dúsgazdag özvegy új férjét beperelte exbarátnője, amiért ruhátlan fényképeket tett közzé róla. Kiderült, hogy végig a komornyik állt a háttérben. Ha ez még nem adna okot a elrettentésre, eláruljuk, hogy a történet résztvevőinek átlagéletkora 67 év.


Évente ötmilliárdot költött a csődbe jutott színész

2009. november 18.

Nicolas Cage-et beperelte korábbi pénzügyi menedzsere, aki azt állítja, nem az ő tanácsai, hanem a színész túlköltekezése vezetett anyagi gondjaihoz. Samuel J. Levin azután fordult maga is bírósághoz, hogy az amerikai sztár egy hónapja pert indított ellene csalás vádjával, azt állítva, menedzsere pénzügyi romlásba döntötte.


Katonai kiképzésre küldik gyerekeiket a gazdag kínaiak

2009. november 17.

Az egyre növekvő számú kínai milliomosoknál új szokás dívik a gyereknevelés területén. Kényeztetés helyett katonai iskolákba küldik őket.


A legjobban kereső amerikai tévés

2009. november 12.

Simon Cowell, az American Idol csípős nyelvű zsűritagja és az America's Got Talent népszerű tehetségkutató műsor alkotója keres a legjobban a főműsoridőben képernyőre kerülő tévések közül: egy év alatt 75 millió dollárt (13,4 milliárd forintot) söpört be a Forbes toplistája szerint.


Kilenc brit osztozik a 26 milliárdos lottónyereményen

2009. november 10.

A EuroMillions nevű nemzetközi lottójáték halmozódó főnyereménye 91 millió font (27,5 milliárd forint) volt. A mesébe illő összegen hét liverpooli telefonos ügyfélszolgálati alkalmazott és egy szerény körülmények között élő walesi házaspár osztozik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5