Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

A leggazdagabb művészek listája

2010. március 12.

Felkapott kortárs művésznek lenni akár rendkívül jövedelmező dolog is lehet, még akkor is, ha sokan megkérdőjelezik az állattetemek, monumentális giccstárgyak és egyéb, bizarr alkotások művészi értékét. Damien Hirst, Jeff Koons és Takashi Murakami a dobogón szerepel a világ leggazdagabb művészei között.


Magukhoz tértek a világ leggazdagabb emberei

2010. március 11.

Bill Gates-et, a Microsoft alapítóját megelőzve Carlos Slim mexikói befektető lett a világ leggazdagabb embere a Forbes magazin összesítése alapján. Az utóbbi három éveben mindig más került fel a dobogó csúcsára, igaz, idén csak alig félmilliárd dollár döntötte el a versenyt.


Fotósokat engedett luxusvillájába a playmate

2010. március 03.

Fényűző Beverly Hills-i villát vett barátjával Kim Kardashian. A toszkán stílusú rezidencia 940 millió forintnak megfelelő összegbe került. Volt miből kifizetni.


Mire költenek a magyar gazdagok?

2010. március 03.

Utánajártunk, mire költenek a magyar gazdagok. Belsőépítész, testőr, pszichológus, plasztikai sebész és life coach is szerepel a listán. Rácz Zsuzsa, a Coaching for You vezetője, Szurdi Linda belsőépítész és Dr. Lázár László személyvédelmi szakember számolt be a tapasztalatokról.
A titokzatos milliárdos

2010. február 22.

Németországban nincs nála gazdagabb ember, de 17,3 milliárd eurós vagyonával világviszonylatban is a legtehetősebbek között tartják számon a kilencvenedik születésnapját - minden valószínűség szerint - szombaton ünneplő Karl Albrechtet, akiről legutóbb 1987-ben készült fénykép, és akinek még pontos születési dátuma is titok.


Bíróság előtt Kína egykor leggazdagabb embere

2010. február 16.

Vesztegetés és illegális üzleti tevékenység miatt vádat emeltek Kína egykor volt leggazdagabb embere, a Gome cég alapítója, Huang Kuang-jü (Huang Guangyu) ellen - adta hírül a kínai média hétfőn.


Három teve 1,3 milliárd forintért

2010. február 05.

Alaposan bevásárolt tevéből egy emirátusi férfi: rekordösszegért, 6,47 millió dollárért - 1,3 milliárd forintnyi összegért - vett az állatokból, de mindössze hármat.


Önimádó milliárdosok

2010. február 02.

A milliárdosok egy része imád a figyelem középpontjában lenni. Van, aki saját maga reklámozza szolgáltatásait, mások szívesen neveznek el különféle termékeket és épületeket magukról. A dúsgazdag exhibicionisták krémje következik a Forbes összeállítása alapján.


A világ egyik leggazdagabb országává válhat Afganisztán

2010. február 01.

Ezermilliárd dollár értékű ásványkinccsel rendelkezik Afganisztán - jelentette be vasárnap Hamid Karzai. Ha igaz, az ország a leggazdagabbak között lehet az elnök szerint.


Milliomosok paradicsoma lehet Brazília

2010. január 27.

Egyre több forrás beszél úgy a latin-amerikai országról, mint a világ egyik leggyorsabban fejlődő országáról. Lássuk, milyen üzleti lehetőségekkel számolhat az, aki itt próbál szerencsét.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5