Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Alig kerestek pár milliót az orosz gazdagok

2010. május 14.

Oroszország - eddig - negyedik leggazdagabb emberének tartott Szulejman Kerimov autója értékének nyolcadát kereste meg 2009-ben. Lekörözte a férfiakat Moszkva polgármesterének felesége, aki egymilliárd dollárt tett zsebre egy év alatt.


A 100 leggazdagabb magyar 2010-ben

2010. május 06.

A 100 leggazdagabb magyar együttesen 257 milliárddal növelte a vagyonát tavaly - derül ki a Napi Gazdaság Kiadó Kft. 2010-es kiadványából. Továbbra is Demján Sándor vezeti a listát.


Rich List 2010: Szegénynek tűnik a királynő a szupergazdagok mellett

2010. április 26.

Kezdik kiheverni a 2008-2009-es krach idején elszenvedett veszteségeiket a brit gazdagok leggazdagabbjai, akiknek vagyona az elmúlt évben rekordütemben gyarapodott a Rich List 2010 szerint.


A leggazdagabb oroszok listája: megduplázódott a számuk

2010. április 16.

Vlagyimir Liszin, a Novolipecki Fémipari Kombinát tulajdonosa a leggazdagabb orosz 2010-ben 15,8 milliárd dolláros vagyonnal. A Forbes magazin listájából kiderül, hogy kétszer annyira a milliárdos az országban, mint tavaly.


iPad a gazdagok kedvence

2010. április 16.

Egyesek szerint az iPad forradalmasítja a számítógépekhez fűződő viszonyunkat, mások szerint konzumidiótáknak készült a nagyméretű iPod touch-ra hasonlító tábla. Mi egyik szélsőség mellett sem foglalunk állást, csupán azt mutatjuk be, mihez kezdhet egy milliomos egy ilyen termékkel, vagyis miért az iPad a gazdagok kedvence.


Színorgiával sokkolnak a nők egy brit lóversenyen - fotókkal

2010. április 09.

Az angliai Aintree-ben megrendezett Grand National lóverseny napján nemcsak a méretes lovakban, hanem a nagyra nőtt, gazdag hölgyekben is lehetett gyönyörködni. Minden porcikájukban kiállítási darabokat mutatunk be, egy olyan világból, ahol az ízlésről és a színek egyeztetéséről úgy tűnik még nem hallottak.


Vagyona 98 százalékát elajándékozza a multimilliomos

2010. március 26.

Albert Gubay néhány évtizeddel ezelőtt kölcsönkért száz fontot, és belefogott a vállalkozásába. Megfogadta, ha gazdag ember lesz, vagyona egy részét elajándékozza, így ő fog segíteni másokon. Félmilliárd fontosra becsült vagyonát ma már egy alapítvány kezeli, szinte minden fillér jótékony célra megy.


Akkor jó gazdagnak lenni, ha más szegényebb

2010. március 23.

A pénz csak akkor boldogít, ha másoknak kevesebb van belőle - erre jutottak egy brit felmérés készítői.


Saját kasszakezelőt alkalmazhatnak a gazdag családok

2010. március 22.

A családi vagyont ma már nem a vánkos alatt, de nem is feltétlenül banki befektetési portfóliókban tartják a leggazdagabb családok. Sokaknak megérheti egy saját, családi bankár alkalmazása, és úgy tűnik, a pénzügyi szakemberek az Egyesült Államokban szívesen dolgoznak tehetős családoknak.


Milyen gazdag a pofátlanul gazdag?

2010. március 19.

Vajon egy milliomos gazdag? Ez nemcsak attól függ, melyik országban és pénznemben vizsgáljuk, hanem a felállított mércétől, amiben az illető vagyoni helyzetét értékeljük. Fontmilliomosokat is hívhatunk szegényeknek, legalábbis Felix Dennis dollármilliomos vállalkozó szerint, aki könyvet is írt a vagyon sajátos besorolásáról.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5