Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 601 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ismét Bill Gates a leggazdagabb

2013. november 05.

Az előző évihez képest 200 milliárddal, 2100 milliárd dollárra nőtt a világ száz leggazdagabb emberének vagyona a Bloomberg Market Magazine szerint; a legvagyonosabb ember május óta ismét Bill Gates, akit a korábbi első, Carlos Slim követ a második helyen.


Új szereplők a leggazdagabb magyarok listáján

2013. május 03.

Kilenc új szereplő tűnt fel a 100 leggazdagabb magyar listáján, azonban igazi nagy változás nem látható a múlt évhez viszonyítva - derül ki a Napi Gazdaság pénteken megjelenő 2013-as kiadványából.


Boldogtalanok a kínai gazdagok

2013. január 16.

A francia luxusmárkákat részesítik előnyben a kínai gazdagok, akik minél tehetősebbek, annál boldogtalanabbak - derül ki a Hurun Kutatóintézet jelentéséből.


Elözönlik Franciaországot a kínai gazdagok

2012. június 05.

Külföldre legszívesebben Franciaországba, az Egyesült Államokba és Ausztráliába utaznak a kínai gazdagok - derül ki a Hurun Kutatóintézet legújabb tanulmányából.


Sosem voltak még ilyen gazdagok a németek

2012. május 25.

A tőzsdéken bekövetkezett árfolyamzuhanás dacára tavaly jelentősen gyarapodott a német magánszemélyek pénzbeli vagyona, amelynek értéke rekordot jelentő 4,715 billió euróra növekedett.


Felszállóágban vannak a sanghaji gazdagok

2012. május 16.

Az előző évhez képest több mint 6 százalékkal nőtt a legalább 10 millió jüan, több mint 5 százalékkal pedig a legalább 100 millió jüan vagyonnal rendelkezők száma a múlt évben a kelet-kínai Sanghajban.


Csányi Sándor továbbra is a leggazdagabb, Demján Sándor szegényebb lett

2012. május 11.

Továbbra is Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a leggazdagabb magyar, bár vagyona 20 milliárd forinttal 135 milliárdra csökkent - közölte a 100 leggazdagabb magyar 2012, most megjelent kiadványa alapján a Napi Gazdaság.


Beckham lett a leggazdagabb brit sportoló

2012. május 06.

A recessziós brit gazdaság sanyarú helyzetével dacolva az elmúlt egy esztendőben is jelentősen gyarapították vagyonukat a brit élsport leggazdagabbjai, akik közül David Beckham, az angol labdarúgás világsztárja tudhatja a legnagyobb összeget bankszámláján.


Leszállóágban az orosz milliárdosok

2012. április 20.

Tíz százalékkal apadt egy év alatt a legtehetősebb oroszok dollárban számított együttes vagyona. Idén első ízben Aliser Uszmanov üzbegisztáni születésű acél- és telekommágnás vezeti a leggazdagabb oroszok listáját 400 millióval 18,1 milliárd dollárra hízott vagyonnal.


Intelligens topmodellekre vadásznak

2012. április 06.

Bár a Diornak és a Versacének is dolgozó Gisele Bündchen tavaly 45 millió dollárt keresett, a legtöbb modell karrierje általában rövid ideig tart, ráadásul többségüket rosszul fizetik meg. Viszont újdonság, hogy ebben megjelentek a felsőfokú képzettséggel rendelkező, tanult fiatal nők a szakmában.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5