Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 25 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megkerült Ferenczy Károly-festmények a Nemzeti Galériában

2012. május 25.

Ferenczy Károly életművének két kiemelkedő darabja bukkant fel a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) Ferenczy-életmű-kiállítása kapcsán; a Gyermekek pónikon című festményt már a tárlat látogatói is megtekinthetik.


Szocreál árverést tartanak Budapesten

2011. november 03.

Stílszerűen november 7-én tartja harmadik szocreál árverését a Pintér Galéria az 1945-től a hatvanas évekig terjedő időszak képző- és iparművészeti alkotásaiból, termékeiből, relikviáiból, a rendszerrel összefüggő dokumentumokból.


Polgár Árpád: Tele van értékes kinccsel a magyar aukciós piac

2011. október 18.

Visszatérőben vannak a magyar aukciós piacra a külföldiek, az árveréseken való személyes jelenlét viszont egyre kevésbé jellemző. Sok jó tárgyból lehet válogatni, a devizahitelekre vonatkozó végtörlesztési lehetőség is mozgatja a piacot. Polgár Árpáddal, a Polgár Galéria tulajdonosával beszélgettünk.


Új luxus galéria debütált az Andrássy úton

2011. október 07.

Úgy tűnik, nem csak bezáró elit üzletekről adhatunk hírt, ami az Andrássy út luxus kínlatát illeti, hanem új belépőkről is. Az egykori Párizsi Divatcsarnok patinás épületében egy olyan galéria megnyitóján jártunk, ahová nemcsak sok pénzzel a zsebben, de alkalmi ajándékot keresve is érdemes lehet betérni. Vehetünk például abból a Gésák elnevezésű Zsolnay-vázából is, amely limitált darabszámban készült, és amelyből nem mellesleg a világhírű operaénekes, José Carreras tulajdonában is van egy.


Kiállítják a legszebb Mednyánszky-festményeket

2011. szeptember 15.

Mednyánszky László képeiből nyújt válogatást a Virág Judit Galéria és Aukciósház A 121 legszebb Mednyánszky-festmény című, október végétől látogatható kiállítása. A budapesti galéria angolszász mintájú árverezési rendszert vezet be.


Kisétált a galériából a lopott Picassóval a strandpapucsos tolvaj

2011. július 07.

Elloptak egy több százezer dollár értékű Picasso-rajzot a San Franciscó-i Weinstein galériából.


Elkapkodták az ezüstöket a budapesti galériából

2011. május 18.

Jól ment a Polgár Galéria hétfő-keddi, kétnapos, tavaszi árverése, különösen a második nap, amikor ezüst műtárgyakat árvereztek, és az elkelési arány is ekkor alakult jobban.


Műgyűjtők éjszakája 2011: újra forrt a galérianegyed

2011. március 11.

A 18. alkalommal lezajlott, 2011-es Műgyűjtők éjszakája programsorozaton több új tárlat is megnyílt, melyek megtekinthetőek még néhány hétig. Ezúttal is remek képzőművészeti eseményeken vehettek részt a vizuális kultúra iránt érdeklődők és a képzőművészetet megismerni kívánók a budapesti galérianegyedben.


Két Munkácsy-kép is eladásra kerül Budapesten

2010. december 08.

A Kieselbach Galéria a téli műkereskedelmi szezon legjelentősebb festményeit mutatja be 2010. december 10-én nyíló, értékesítéssel egybekötött kiállításán. Munkácsy Mihály két alkotását Molnár József Pompeji nők című festményét és Perlrott Csaba Vilmos budapesti látképét is eladásra kínálják.


A bútorok és az ezüstök vezettek a Nagyházi Galéria aukcióján

2010. május 28.

A harmadik nap hozta a legjobb eladási arányt és a legmagasabb leütést is a Nagyházi Galéria kedd-szerda-csütörtöki árverésén. Több bútor is jó áron ment el, egy nyolc darabos, dúsan faragott dolgozószoba az 1930-as évekből 750 ezerről 1,1 millióig.


1 2 3


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5