Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 16 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megadóztatják a medencéket a görögök

2013. július 09.

A privát úszómedencék tulajdonosainak is részt kell vállalniuk az államkassza feltöltésében, a görög parlament lapértesülések szerint a következő napokban hagyja jóvá a törvényt, amelynek alapján a vízfelület nagyságától függő adót vetnek ki a medencék után.


Görög luxusüdülőt vett a holland hercegi pár

2012. április 17.

A dél-görögországi Kranidi tengerparti üdülőhelyen vásárolt magának 4,5 millió euróért fényűző villát a holland hercegi pár, akiket néhány éve bírálatok értek egy hasonló mozambiki nyaralóvásárlás miatt.


Alkalmi vétel a 750 ezer forintos görögdinnye

2011. június 24.

A gazdasági válság miatt a korábbinál sokkal kedvezőbb áron lehet csúcsminőségű japán görögdinnyét vásárolni.


Milyen ízű a kávé a világ másik felén?

2010. június 17.

A kávét sok helyen ismerik, de mindenhol másként készítik el és másként tálalják. Lássuk, milyen ízű a kávé a világ különböző pontjain, és mik a kávé elkészítési módjai.


Az arany ára 5 hónapos csúcson

2010. május 05.

Az arany ára öt hónapja legmagasabb szintjére emelkedett hétfőn, mert a Görögországnak jóváhagyott rekordszintű segély sem mérsékelte az euróövezet adósságválságával kapcsolatos aggodalmakat, és ezért megnőtt a bizonytalanság idején menedéknek számító arany iránti kereslet.


Luxus és grafikák ihlette darabok a kifutón

2009. november 24.

Második születésnapját ünnepelte a Sugarbird brand, ez alkalomból az exkluzív Szász Endre kollekciót mutatták be a Mariott hotelben. Görög Zita hat év után tért vissza a kifutóra, Kovács Ági és Brózik Klári pedig először próbálta ki magát modellszerepben. Nem bánták meg.


Szex és New York túra az Egyesült Államokban

2009. február 27.

Utazni továbbra is szeretnek a magyarok, de az Utazás 2009 résztvevői szerint azért érezni lehet már a válság hatásait. Bár rengeteg volt az érdeklődő már az első napon is, az emberek egyelőre csak nézelődnek. A luxusutak kedvelői pedig mostanában inkább a közeli országokban pihennek meg.


A legtutibb dinnyés fogások kánikula idejére

2008. augusztus 14.

A kánikulában és a fesztiválok utáni napokon a nehéz, laktató fogások helyett valami könnyű, folyadékban gazdag ételre vágyunk. A legjobb megoldás ilyenkor a tisztító és méregtelenítő hatású görög- és sárgadinnye, amelyet nemcsak nyersen és bólé formájában fogyaszthatunk. Összegyűjtöttük a legtutibb recepteket.


Milliárdokért nyaralhatunk a saját szigetünkön

2008. június 02.

Nyaralás Görögországban, teljes nyugalomban - ha valaki erre vágyik, most vehet egy saját szigetet is, házzal, három homokos stranddal és olajfákkal. Az elszigeteltség ára 18 millió euró, ennyiért áruljuk most a Trinity-szigetet.


120 éves a Metaxa (x)

2008. január 11.

1888-ban egy ifjú görög, Spyros Metaxa a görög borvidékek termésének legjavát - három különböző szőlőfajtát - vegyítette több mint 200 összetevővel és megalkotta azt a különleges italt, aminek minden cseppjében a görög napfényt ízlelhetjük. Az azóta eltelt 120 év során világszerte milliók szerették meg és fogyasztják a METAXA névre keresztelt, a görög nyarak forróságát és kalandjait idéző italt.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5