Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 91 találat van a Deluxe.hu oldalon

Budapest nincs a világ legfontosabb városai között

2010. január 25.

A Hub Culture idén is összeállította a legfontosabb városok listáját. A különleges válogatásba azok a metropoliszok kerülhettek, amelyek a legnagyobb hatással vannak a jelenre és jövőre. Sao Paulo az élen Berlin és San Francisco előtt.


4 milliót dobott a szemétbe egy brit nő

2009. szeptember 14.

Az idős brit hölgy a kukába dobta egész élete megtakarított pénzét. A majd négymillió forintnyi fontot egy zacskóban tartotta, amit tévedésből kidobott. A szeméttelepen sem találták meg, pedig 14 kukás kereste.


Megírta saját halálhírét a 340 millió forinttal tartozó halász

2009. február 19.

Két és fél éves börtönbüntetést kapott egy brit halász, aki megrendezte saját halálát, mert így akarta elkerülni a rá váró 1 millió fontos bírság kifizetését. Kiderült, hogy nem vezette a hajónaplót, és nem is volt megfelelő végzettsége.


Miniszterelnöki vakáció az adófizetők millióiból

2009. február 04.

Több mint 50 millió forintnak megfelelő összegbe került az adófizetőknek a brit miniszterelnök biztonsági felügyelete, amelyet a tavaly nyári vakációján vett igénybe. A suffolki rendőrség szeretné visszakapni a kormánytól a költségvetéséből hiányzó összeget.


Hárommilliót talált a szemétben egy kukás

2008. december 07.

Érdekes és egyben értékes szemétre bukkant egy brit kukás ember. Graham Hill egy zsák felvágott bankjegyre bukkant, ami összesen 10 ezer fontot, több mint 3 millió forintot ér, és a Bank of England szerint a férfi meg is tarthatja, ha összeragasztja őket.


322 ezret ért a királynő strandolós képe

2008. november 26.

Becsült értékének húszszorosáért kelt el egy angliai árverésen II. Erzsébet egy fotója, amelyen trapéznadrágban, virágmintás blúzban és szalmakalapban pózol a brit uralkodó egy trópusi strandon.


Évi 5,7 milliárd kell a milliomos életszínvonalhoz

2008. november 12.

Tavaly évi 17,5 millió font kellett ahhoz, hogy egy brit milliomos ugyanolyan színvonalon éljen, mint 50 évvel ezelőtt, derült ki egy pénzügyi szolgáltató cég felméréséből.


Három nőt jegyzett el az álüzletember

2008. október 24.

100 ezer fontot csalt ki párhuzamosan tartott barátnőitől egy brit férfi, aki a cél érdekében el is jegyezte három áldozatát. Az időközben lebukott és négy év börtönre ítélt Andrew Penfold azt hazudta menyasszonyainak, hogy üzletember, aki fényűző életmódot folytat.


100 milliós autót vett a fiatal focista

2008. szeptember 07.

Új luxusautóval lepte meg magát a fiatal szívtipró focista, Cristiano Ronaldo. A Manchester United játékosa egy kék Bentley Coupét vásárolt 340 ezer fontért, vagyis 100 millió forintért, amelyhez 150 ezer fontért, azaz 44 millió forintért vett rendszámtáblát.


20 ezer forint az órabére egy kisfiúnak

2008. augusztus 05.

Óránként átlagosan 70 fontot, vagyis 20 ezer forintot keres elektromos gitárjával egy 13 éves brit fiú Brightonban. A szabadidejében utcazenészként dolgozó srácnak nagy jövőt jósolnak a zeneiparban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5