Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

Sovánnyá ráz a másfél milliós szék

2010. október 28.

A túlsúlyos emberek fogyása érdekében rendelt a brit NHS egészségügyi szervezet másfél millió forintba kerülő foteleket. Ebben ülve is le lehet fogyni állítólag, és kevesebbe kerülnek, mint a gyomorgyűrű-műtétek.


Fogyás borral és nyers hallal

2009. december 03.

A pluszkilók tönkretehetik a sztárok karrierjét, így nem csoda, hogy mindent kipróbálnak a fogyás reményében. Néhány kellemes és kíméletlen módszer, ami nekik bevált.


260 millióra büntették a fogyasztógurut

2009. április 10.

800 ezer fontos büntetést kapott egy brit üzletember, aki súlycsökkentő szérum forgalmazásával tett szert vagyonára. A csodaszerként reklámozott injekcióról kiderült, hogy maradandó elváltozásokat okozó allergiás reakciókat válthat ki.


Százezrekért éheznek a sztárok

2008. augusztus 19.

A sztárok és a gazdagok bármennyi pénzt hajlandóak kifizetni azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt szabaduljanak meg a súlyfeleslegüktől. A brit sztártrénerek és fogyasztóguruk akár 2000 fontot is elkérnek egy alkalmi megújulásért.


Kegyetlen fogyókúrák milliókért

2007. július 10.

A sztárok és a gazdagok sokszor óriási összegeket hajlandóak kifizetni olyan súlycsökkentő programokért, amelyek néha az önsanyargatás határát súrolják. A vastag pénztárcával és némi súlyfelesleggel rendelkezők számos méregdrága fogyasztóközpont szolgáltatásai közül választhatnak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5