Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 191 találat van a Deluxe.hu oldalon

Szerdától 250 borászat a Budai Várban

2009. szeptember 07.

Borok, kulináris élmények, látvány, zene és ünnepi forgatag a fesztiválon. 15 országból több mint 250 borászat biztosítja a kóstolnivalót, a szórakozásról közel 60 kulturális produkció gondoskodik. A legnagyobb magyar boros rendezvény szerdától várja a látogatókat.


Szüreti Sokadalom a szentendrei Skanzenben

2009. szeptember 02.

A finom borokon kívül a Dunakanyar nemzetiségei is bemutatkoznak szeptember 5-én és 6-án a Szentendrei Skanzenben immár hatodik alkalommal sorra kerülő Szüreti Sokadalmon. Az eseményre 5-8000 látogatót várnak.


Gasztrofesztiválokkal érkezik az ősz

2009. augusztus 26.

A gasztronómiai rendezvények jegyében telik Budapesten az első őszi hétvége. Egyaránt szeptember 4-6. között várja a látogatókat gasztronómiai és kulturális programokkal a népligeti SzeptEmber Feszt, valamint a pestszentlőrinci Bókay Kertben a Szeptember fesztivál.


Gomolyák és ürmös borok a Vajdahunyadvárban

2009. augusztus 24.

Kenyérlángos, kürcsi őskalács és mézeskalácsok mellett kecskesajtokat, ízes magyar pálinkákat és ürmös borokat is megkóstolhat az ínyenc közönség augusztus 29-30-án a városligeti Vajdahunyadvárban rendezett HÍR-es Íznapok (Hagyományok - Ízek - Régiók) elnevezésű programon Budapesten.


A bor és a gasztronómia találkozása Tokaj-Hegyalján

2009. augusztus 18.

Közel 3000 látogató vett részt a Bor, Mámor, Bénye elnevezésű pincefesztiválon. Egyelőre a bor jelentette a legnagyobb vonzerőt, de a gasztroturizmus fellendítése sem csak egy vágyálom.


Borfesztivál Tokaj-Hegyalja közepén

2009. augusztus 07.

Hatodszor rendeznek borfesztivált Tolcsván, Tokaj-Hegyalja mértani középpontjában. A tokaji nedűk idei seregszemléjére idén is több ezer látogatót várnak. A rendezvény pénteken kezdődik és vasárnap fejeződik be.


Borkarnevál és zenés estek a cívisvárosban

2009. augusztus 04.

A magyar borvidékek csaknem teljes választékát felvonultató Borkarneválra, majd a helyi művészek zenés produkcióit bemutató Városházi Zenés Estekre várja a magyar gasztronómia, illetve a könnyed élő zene iránt érdeklődő közönséget augusztus 7. és 13. között Debrecen városa.


Világzenei fesztivál pálinkakóstolással vadregényes tájakon

2009. július 16.

Panyola olyan, mint a Hétholdas pagony - állítja a fesztivál vezetése. A Szamos, a Túr és a Tisza vadregényes tájat formált köré, amelyben élmény kalandozni. Most a Határmenti Világzenei Fesztivál és a hozzá kapcsolódó rendezvények, a pálinkakóstolás, a tutajozás és a kézműves alkotások miatt is érdemes lelátogatni.


81 ezer forintos gumicsizmában járnak a gazdag fesztiválozók

2009. június 29.

Az egyre gyakoribb esők miatt a gumicsizma már a fesztiválozók alapfelszerelésének számít, az igazán stílusos szórakozni vágyók azonban nem lépnek akármivel a sárba. A Glastonbury fesztiválon a sztárok és a gazdagok Jimmy Choo által tervezett, 81 ezer forintos lábbeliben mutatkoztak.


Fesztivál a cigánymeggy és a pálinka jegyében

2009. június 24.

Július 4-én szombaton kerül sor az immár hagyományosnak mondható agárdi Cigánymeggy Fesztiválra. Az Agárdi Pálinkafőzde rendezvényén koncertek, bemutatók és evés-ivás is lesz, az érdeklődők a pálinkafőzés titkaival is megismerkedhetnek. A jó hangulatért a névadó gyümölcs és a belőle főzött pálinka is felel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5