Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 191 találat van a Deluxe.hu oldalon

Márton napi újborfesztivál libatorral és libatővel

2009. november 06.

Gasztronómiai élvezetekben bővelkedő, a Márton napi népszokásokat felelevenítő, számos játékos programot is kínáló fesztivált tartanak szombaton és vasárnap a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban.


Extrém hungarikumok a Budai Várban

2009. október 09.

Az idei Pálinka- és Kolbászfesztiválon a tradicionális és különleges ízű pálinkák, párlatok mellett extrém termékekkel is találkoztunk. Spárgából készült párlatot kóstoltunk, és kipróbáltuk, milyen a mangalicatöpörtyű és az étcsokoládé találkozása. A prémium pálinkák a válság ellenére is kelendőek.


Pálinkák és kolbászok a Budai Várban

2009. október 06.

Pálinkaszökőkút, kolbászkülönlegességek, vendégcsalogató ízek és zenék várják idén is a látogatókat a harmadik Pálinka- és Kolbászfesztiválon a Budai Várban, október 8. és 11. között.


Szüreti felvonulás a Villányi Vörösborfesztiválon

2009. október 01.

Október első hétvégéjén tartják Villány legnagyobb éves rendezvényét, a Villányi Vörösborfesztivált. A kisváros központjában zajlik a három napos fesztivál, ahol szekszárdi borokat is kóstolhatunk. A csúcspont a szombat délutáni szüreti felvonulás lesz.


130 ezer forintot fizettek három üveg borért

2009. szeptember 20.

Harmincezer forint híján 3 millió forint lett a 18. Budapesti Nemzetközi Bor -és Pezsgőfesztivál egyik legrangosabb eseménye, a Jótékonysági Borárverés végösszege. A szervezők a korábbi évek hagyományait folytatva a teljes bevételt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlották fel.


Megválasztották a Borfesztivál Borait

2009. szeptember 14.

Száraz fehérbor, rozé, édes fehérbor és vörösbor kategóriában választották meg a vasárnap este zárult 18. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál legjobb borait.


Sillerborok fesztiválja a paksi pincefaluban

2009. szeptember 11.

Ismét megrendezi a paksi Présháztulajdonosok Egyesülete az országos siller fesztivált. A program legfontosabb eleme a borbírálat. A borászok mellett a legjobb szakácsokat is jutalmazzák.


Egy kilogramm szarvasgombát nyer a legjobb amatőr szakács

2009. szeptember 11.

Egy kilogramm szarvasgombát nyerhet a legjobb amatőr szakács a hőgyészi szarvasgombász-búcsún a hét végén. A fődíj értéke 50 és 100 ezer forint között van.


Borértők, borsznobok és borbogarak a Budai Várban

2009. szeptember 10.

A hivatalos nevén 18. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál első napján mi is a Budai Várban jártunk, mindenféle bort kóstoltunk és sokat tanultunk. Találkoztunk borértőkkel, borsznobokkal és fényes nappal daloló borbogarakkal is. Kedvcsinálónk nem a tudatosan az eseményre látogató profiknak szól, inkább azoknak, akik még nem tudják, kimennének-e az év legnagyobb boros eseményére.


Pincelátogatások és borvacsorák Tokaj-Hegyalján

2009. szeptember 10.

Szeptember 19-én és 20-án, immár hatodik alkalommal rendezik meg a Tokaji Ősz rendezvénysorozatot, ahol a látogatók találkozhatnak a borászokkal, megismerhetik a pincék legjobb borait, a borvacsorákon pedig neves magyar séfek tokaji borokra komponált ételeit kóstolhatják meg. Ugyanezen a hétvégén kezdődnek Tokaj-Hegyalján a Szüreti Napok.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5