Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 191 találat van a Deluxe.hu oldalon

Idén is lesz borfesztivál a Budai Várban

2006. augusztus 28.

Szeptember elején immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivált a hagyományossá vált két helyszínen: a Budai Várban és a szentendrei Skanzenben.


Borfesztiválok kezdődnek a Balatonnál

2006. augusztus 15.

Egymást érik a borünnepek a Balatonnál, a következő napokban három rendezvényből is választhatunk. Cikkünkben az augusztus 16-án induló siófoki, hévízi és tapolcai borfesztivál programkínálatát ismertetjük.


Megkezdődött a harmadik Tolcsvai Borfesztivál

2006. augusztus 11.

Egész hétvégén várja a borbarátokat Tokaj-Hegyalja az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Tolcsvai Borfesztiválon. Az augusztus 11-13. közötti rendezvénysorozaton magyar sztárok szórakoztatják az igényes italok kedvelőit.


Elérhető luxussá vált az orchidea

2006. július 17.

Jó ideje már, hogy az orchidea neve összeforrt a luxus fogalmával a köztudatban. A drága, ám annál felkapottabb virág töretlen népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy csak ezen a hétvégén két különböző, nagyszabású fesztiválon is széles nézőközönség előtt mutatták be a legpompásabb példányait.


Győrben készült el a világ legnagyobb fröccse

2006. július 10.

Mintegy 700 pohár fröccs fogyott el a II. Győri Fröccsfesztivál keretében megrendezett hivatalos Guiness-rekord kísérletben. A július 9-én, vasárnap délután tartott rendezvényen 230 liternyi fehérborból és szikvízből kevert nedűt fogyasztottak el a fesztiválra kilátogatók.


Tizedszer ünneplik a bikavért Egerben

2006. július 07.

Immár tizedik alkalommal kerül megrendezésre 2006-ban az Egri Bikavér Fesztivál. A jubileumi ünnepségsorozat keretében július 7. és 9. között a helyi éttermek és borászok összehangolt alkotásait kóstolhatják a bikavér szerelmesei az egri Dobó téren.


Luxus és szórakozás a Kanadai Nagydíjon

2006. június 23.

Bár a száguldó cirkusz kanadai állomására készülő magyar azt hihetné, az eddig európaias hangulatú futamok után az Újvilág sajátos hangulata várja, téved. A Grand Prix montreali helyszíne az ország legkontinentálisabb jellegű, kozmopolita városa, ahol számos luxushotel, hangulatos étterem, utcai fesztivál és izgalmas program várja az utazókat.


Csökken a borfesztivál támogatása

2006. június 19.

Egyre csökken a Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál anyagi támogatottsága - mondta Zilai Zoltán, a Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht. igazgatója a szervezők képviseletében egy háttérbeszélgetésen szerdán Budapesten.


Kirándulások a bor jegyében

2006. június 05.

A bor összetett alkotás, alapos megismerése sok időt, elmélyülést igényel. A hegy levéhez fűződő kapcsolat komolyságának biztos jele, ha a fogyasztóban megszületik az igény a pincelátogatásra. Amikor a kíváncsiság túlnő a borász faggatásán a manapság oly gyakori fesztiválok, borvacsorák vagy kóstolók egyikén, el kell látogatni a szőlőhegyre is.


Présben vannak a borfesztiválok

2006. május 31.

A borbarátok két egymást követő hétvégén látogathatták meg az Etyeki Pincefesztivált és a Tokaj-Hegyaljai borfesztivált. A május vége gazdag volt tehát boros programokban, olyannyira, hogy a méltán híres szegedi fesztivál egybeesett az etyekivel, így sokaknak két helyen kellett lenniük egyszerre. Erre a bravúrra mi nem voltunk képesek, de kettőre ellátogattunk becsülettel. Az időpontok közelsége, valamint a különbségek láttán óhatatlanul össze is hasonlítottuk őket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5