Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 191 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tízezrek boroztak a Városháza Parkban

2007. április 10.

Több mint 32 ezren látogattak ki a budapesti Városháza Parkban április 7-9. között megrendezett Tavaszi Borfesztiválra. Az eseményen vörös-, fehér- és édesbor kategóriában versenyeztek a borászatok a Város Bora címért, amelyek közül a Mészáros, a Haraszthy Vallejo és az Árvay és Társa Pincészet diadalmaskodott.


Pálinkaorgia Budapesten

2007. április 06.

Készülhetnek a 2007-es Budapesti Pálinka Fesztiválra a minőségi szeszesitalok kedvelői, hiszen idén újra megrendezik a nemes nedűt ünneplő, négynapos eseményt. Május 10-13. között a Városháza Parkba látogatók 23 főzde háromszázféle pálinkájából válogathatnak majd.


Borfesztivállal ünneplik a tavaszt Budapesten

2007. április 05.

Idén is húsvétkor rendezik meg a Tavaszi Borfesztivált Budapesten. A Városháza parkban április 7-9. között tartott eseményen ismét három, mégpedig vörös, fehér és édes kategóriában választják meg a Város Borát.


Bohém műkedvelőké lesz a Falk Miksa utca

2007. március 13.

Március 17-én másodszor veheti birtokba a Falk Art Fórum keretein belül Budapest galériaközpontját a hazai műkedvelő közönség. Az egész napos antik és modern művészeti fesztiválján a résztvevő 50 galéria gazdag kiállítási anyaga mellett színes szabadtéri programok is várják az érdeklődőket.


Pálinkaképző indul Budapesten

2007. március 01.

Intenzív pálinkatanfolyamot indítanak a Budapesti Pálinka Fesztivál szervezői. A párlatok odaadó hívei a három alkalmas képzés során az italok ízvilága mellett azok elkészítési technológiáival és típusaival is megismerkedhetnek.


Fesztiválon szórják a pénzt Dubaiban

2007. január 16.

Nem véletlen, hogy Dubait a luxusvilág egyik központjaként tartják számon, hiszen a közelkeleti emirátus gazdag lakói minden alkalmat megragadnak, hogy sokszor dollárszázezres termékekre ruházzanak be. Jelenleg a többhetes Bevásárló Fesztivál keretén belül hódolhatnak a költekezés szenvedélyének.


Trieszti triplázás a Barcolana-regattán

2006. október 10.

Idén 1788 hajó szállt vízre Triesztben a 38. Barcolana-regattán. Az olaszok ezúttal sem hazudtolták meg magukat, és hatalmas, szeptember 30-tól október 8-ig tartó fesztivál kísérte az évente megrendezett versenyt.


Pálinkaház nyílt a Régiposta utcában

2006. október 05.

Erős bástyát épít a fővárosban a keleti országrészben már szépen megerősödött Zsindelyes Pálinkafőzde, a hazai pálinkakészítés egyik úttörője. A cég nem csak a minőségi pálinkák, hanem a folyamatos fejlesztések mellett is elkötelezte magát, az idén új technológiát állított hadrendbe, de fejlesztette régi lepárló berendezését is. Utóbbin készült az a szederpálinka, amely az idei gyulai pálinkafesztiválon elnyerte a nagy aranyérmet, az ország legjobb pálinkája címet és a pénzügyminiszter fődíját is.


A villányi pinot noir hírvivője

2006. szeptember 25.

Szerénység komoly tudással, tapasztalattal és kitartással ötvözve, általában ez kell a komoly nemzetközi sikerek eléréshez a borszakmában. Meg persze szerencse is, de ezt már Ipacs Szabó István, a Vylyan főborásza teszi hozzá, egy nem mindennapi trófea elnyerését követően. A hétvégén azonban a Pécsen és a környező településeken tartott XI. Európai Bordalfesztiválon nem csak a nyertes bort, hanem a környék többi kiválóságát is meg lehetett kóstolni.


Dalolnak a borbarátok

2006. szeptember 22.

„A jó borban öröm, barátság és dal van.” Ez a régi magyar mondás az Európai és Világ Bordalfesztiválok mottója, nem véletlenül, hiszen a rendezvény szülőatyának, Lakner Tamásnak egyik célja, hogy a művészet eszközeivel erősítse a magyar borok elismertségét szerte a világon. Erre jó alkalom adódik a hétvégén, hiszen szeptember 22-24 között rendezik meg Pécsen a XI. Európai Bordalfesztivált.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5